joi, 9 octombrie 2008

Un alt fel de stiri

Televiziunea ne-a obisnuit deja cu informatii de genul celor prezentate la Stirile de la ora 5: bunici injunghiate si violate de nepotii de 8 ani, eleva data cu capul de pereti de profesoara nebuna de chimie, impuscaturi ca in vestul salbatic in centrul capitalei, umbrele bagate in ochi, caramizi care omoara oameni pe strada, batranei inselati de un tanar care s-a dat drept agent imobiliar, accident de masina soldat cu capete retezate, azvarlite pe o raza de 1 kilometru si asa mai departe.
Ei, astazi am dat peste alt tip de stire, a good one for a change! In sfarsit mi se confirma ca lumea e plina de suflete bune si darnice!


Anonymous Philanthropist Donates 200 Human Kidneys To Hospital


Iar celor care stiu ca pot sa faca o astfel de contributie generoasa, va rog sa ma contactati! I know some people who know some people who sell organs! :)

3 comentarii:

Kinley spunea...

hmmm... interesant, ma intreb cum a facut rost de ei. 200 de rinichi nu-i gasesti asa pe strada...

Andreea spunea...

era o gluma, e un site the onion care satirizeaza tot felul de chestii. ai vazut ca stirile nu erau de la cnn erau de la un fake tv channel :))

Kinley spunea...

hahaha super tare! chiar am crezut ca e adevarat. imi puneam intrebari de unde a scos ala atatia rinichi? ma tot gandeam la tot felu de scenarii :)) s-au ciocnit 2 autobuze =)) de fapt cate ore de somn am la activ in ultimele zile nici nu ma mira :D