duminică, 5 octombrie 2008

Timpul probabil

M-am gandit sa va spun ceva si despre Bruxelles avand in vedere ca blogul este sau ma rog, ar trebui sa fie despre viata in Bruxelles.
In Bruxelles ploua.
Ploua mult, ploua tare sau marunt, ploua ziua, noaptea, ploua luni si ploua marti, ploua cam tot timpul. Aaa scuze, nu ploua TOT timpul, dar oricum ploua fix cand nu ai umbrela la tine -cand o ai si ploua nu te mai deranjeaza, e ceva normal, iti intra in sange.Incepe ploaia, deschizi umbrela si mergi mai departe fara sa faci mare tam-tam. Si ca orice om intreg la cap care traieste de ceva timp in Bruxelles ai mai tot timpul umbrela la tine. Dar se intampla sa o uiti sau sa se rupa sau sa vezi cerul senin de afara si sa spui, "Eh..azi nu o mai iau, imi iau balerini, imi iau o geanta mai mica si nu incape.Nu, azi nu o mai iau si gata.Ieri am luat-o si asa degeaba." Si atunci invariabil apare EA. Ploaia vine asa tip-til cu stropi marunti in primele 10 minute, sa te faca sa crezi ca poate, poate nu o sa fie mare lucru.Dar degeaba...tot ajungi ud leoarca la destinatie.
In concluzie, daca veniti aici, sa nu uitati cumva umbrela!!!

4 comentarii:

Anonim spunea...

Cat se poate de adevarat. Nimic nu e mai placut pe lumea asta decat placerea de a injura zilnic si neobosit vremea din Brussels. Un singur lucru ai uitat sa spui si anume faptul ca de obicei cand ploua si tu iti mananci unghiile de nervi si esti ud leoarca, primesti un telefon de acasa. Inofensiv, poate chiar iti aduce o raza de soare in suflet, cineva se gandeste si la saracutu/saracuta de tine. Din nefericire primul lucru care te intreaba este "Cum e vremea pe acolo?". Discutia continua inevitabil cu "aici e sore si e frumos, ne bucuram de vacanta, suntem la X, facem gratar". Viata e minunata. Ce poate face un om simplu, un adevarat "capitalist" european in situatia asta? Umbrela, umbrela, umbrela
..............ala de la Batoti

Radu S spunea...

Bine ca mi-ai zis de umbrela, ca aveam de gand prin februarie sa apar. Ploua si in februarie?

Andreea spunea...

@ radu: it may come as a shock to you dar da, ploua si in februarie!!!

Anonim spunea...

dar parcurile sunt adorabile. Cand nu ploua. Andreea, Flavia, ati fost in Bois de la Cambre? Big faaaan!