joi, 9 octombrie 2008

Noi si Gigi Becali! Noii veniti in blogosfera! SAU?

Tocmai am citit pe realitatea.net ca Gigi Becali si-a facut blog. Il puteti gasi aici!
Si-a facut blog ca sa vada clar ce parere au oamenii despre el. El spune ca stie ca face rating dar vrea sa stie de ce.
Clar Gigi Becali nu poate fi ignorat. Dar sunt foarte curioasa care este imaginea pe care Becali si-a facut-o in randul romanilor: adica lumea in general il place? sau rade de el? sau chiar il uraste? sigur vom afla din commenturile pe care le va primi pe blog. Oare modereaza commenturile?
Sunt de asemenea curioasa cine ii scrie lui Becali deoarece marturiseste ca nu este el cel care sta in fata calculatorului, ci doar dicteaza textele. Poate e una din fiicele lui, cine stie. Chiar, nu inteleg de ce nu a aparut in presa niciodata nici una dintre fiice nici sotia lui becali. gasesc paparazzi orice, si ce nu gasesc inventeaza si totusi nimic despre familia lui Becali. Oare ii ameninta Becali cu ceva sau? o simpla supozitie.
Eu sincer nu pot sa spun ca am o parere 100% proasta despre Becali. Face el mare scandal si isi tradeaza foarte des originile de mahala dar e funny,e direct, face multe actiuni caritabile si a si construit si jumatate din totalitatea bisericilor din Romania(exagerez voit evident). Sunt multi care ii desconsidera pe cei care fac actiuni caritabile doar cu scopul vanitos de a fi perceputi intr-un anume fel. Mie sincer nu imi prea pasa care e scopul lor atata timp cat ajuta. Si celui care are ce manca din cauza asta, sau are unde dormi din cauza asta, nici atat nu ii pasa.
Cat despre blogul lui, o sa il urmaresc cu interes sa vad pe cine mai injura cu pasiune:))
Asa ca draga Domnule Becali dati-o inainte si cu blogareala si cu actiunile caritabile!

UPDATE - se pare ca nu e sigur daca becali are sau nu blog. oricum, ce am scris despre el ramane valabil:)

2 comentarii:

Kinley spunea...

se pare ca e blogul lui Becali e un fake http://www.cotidianul.ro/becali_s_a_trezit_vorbind_fara_el_pe_blog-60606.html

Andreea spunea...

aaaaaaaaaaaaaaaaa ok atunci