joi, 2 octombrie 2008

Ce mai faci, papuse?

Incredibil, dar adevarat!! Astazi am aflat ca pe rafturile magazinelor sta cuminte papusa Oana Zavoranu, asteptand sa fie cumparata!!! Inainte sa tragem concluzii pripite, hai sa analizam putin aceasta magnifica creatie.

1. Oana Zavoranu este prima vedeta din Romania care a lansat o papusa cu numele ei – aici ma mira doar ca nu i-a luat-o Nikita inainte

2. Papusa are 3 tatuaje, cercel in buric si trei variante de haine – ce mai papuseee!!

3. Descrierea papusii: Capul este din cauciuc pastă plastisol (material moale) – parca era vorba de o jucarie, nu de persoana in sine!

4. Menţionăm şi subliniem (fapt trecut în mod expres şi pe cutie): Păpuşa „OANA ZĂVORANU” se adresează copiilor peste 3 ani. –No shit!!!

Acum, cum bine au punctat Carcotasii aici, prea mare e coincidenta ca atunci cand papusa Chucky implineste 20 de ani, Oana hotaraste si ea sa contribuie.

Asadar, dragi parinti si copii, n-o cumparati pe Oana daca nu vreti sa va treziti cu un topor in cap! Oricum, cine naiba ar cumpara asa ceva???

4 comentarii:

Radu S spunea...

Da' n-ai zis daca e gonflabila. E gonflabila??

Andreea spunea...

aia vream sa o intreb si eu radu!!!!!!!!!!!:)))

Anonim spunea...

Afirmatia 1 e falsa. Nu Zavoranca e prima vedeta (ma rog, persoana publica) din Romania care a lansat o papusa cu imaginea ei. Sa nu astepti, insa, sa-ti dau mura-n gura. Sapa!

Ai 2 mari circumstante atenuante: 1. traitoare la Bruxelles, si

(mai ales)2. 21 anisori, adica dintre cei care cred ca tot ce zboara se maninca, se informeaza de pe bloguri si se vor intoarce in tara dupa ce au invatat sa-si lege nodul la crvata.

Flavia spunea...

durere mare! sa ma supar sau sa nu ma supar (din nou) ca un necunoscut ma catalogheaza. pentru ca sunt un om asa de bun, apreciez informatia. Greseala mea, se pare ca nu am fost bine informata. Dar totusi, domnule anonim, chiar asa suparat sunteti pe mine de improscati atata ura? :))
PS: As dori sa mentionez DIN NOU ca pe acest blog sunt doua tinere de 21 de ani, care traiesc in Bruxelles, si care cred ca tot ce zboara se mananca.