marți, 25 noiembrie 2008

A series of un/fortunate events

Weekendul care a trecut a fost prea lung, plin si intortocheat ca sa ii pot da de capat pe blog. De altfel, e greu sa explici exact senzatia pe care o ai cand te afli la 5:30 a.m. pe autostrada spre Antwerpen cu Aleks si Nesha, intr-o masina cu geamul din fata-dreapta spart, la -1 grad Celsius, razand cu Nesha pana ne apuca durerea de stomac.
Si mai greu e sa explic fericirea minunata si absoluta pe care am simtit-o toti patru atunci cand, dupa doua ore de cautari prin Vilvoorden, cu rezervorul aproape gol, degerati si nedormiti am vazut cel mai frumos lucru din lume: Compania Carglass!!! care repara geamuri de la masina 24/7!
Weekendul a fost plin-ochi de experiente ratate: vizita la Atomium s-a transformat intr-o calatorie pe o autostrada inzapezita si o bataie cu bulgari de zapada intre Andre si Nesha! Apoi, urmatoarea zi, a avut loc un eveniment pe care l-am asteptat deja de o luna de zile: Plant a Tree! Eram asa entuziasmate ca vom merge in Foret de Soignes si vom planta in medie 15 pomi, carora le vom putea da si nume! Evident insa ca nu a fost sa fie. Am ajuns intr-adevar la locul plantarii pomilor... fix la discursul de incheiere, dupa ce TOTI pomii au fost plantati! Am mentionat ca gradele Celsius aveau un minus in fata?
Oricum, intr-un fel ne asteptam la tot ce s-a intamplat. Numele blogului nostru nu este o intamplare si nu este pus doar pentru ca ne suna noua bine. Noi chiar traim intr-o varza, iar weekend-ul tocmai descris este doar o frunza care face parte din ea!
Pozele urmeaza! Trebuie sa le recuperez de la Nesha!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Daca nu se intampla asa, ce amintiri mai aveati? :)
Si oricum sunt sigura ca mai puteti recupera activitatile. Sau?

Anonim spunea...

haha