luni, 10 noiembrie 2008

Quickies:)))

Atunci cand nu pot sa dorm imi pun cateodata intrebari ciudate. in ultima vreme:
- de ce face 1+1 doi? de ce se face adunarea termenilor si tot timpul iese alt numar cand de fapt daca aduni doua sau o mie de numere ar trebui sa iti iasa tot timpul unu? adica daca aduni ceva, le pui impreuna, le unesti, le contopesti intr-o singura entitate, deci toate adunarile ar trebui sa iti dea unul. Daca citesc blogul meu ceva copii de scoala primara ii sfatuiesc sa nu invete adunarea. E o MINCIUNA!!!
- de ce se face publicitate pentru evenimente de genul Plant a tree prin afise si foi printate. adica promovezi plantarea pomilor si tu de fapt prin asta omori nu stiu cati copaci. adica nu ar trebui sa fii mai original si sa promovezi o astfel de manifestare in alt mod? ca un viral pe net, ca un mail pe care trebuie lumea sa il pass it forward? e si mai usor, ajunge si la mai multa lume, e si mai ieftin si salveaza si copacii pe care tu tocmai vrei sa ii plantezi.
- de ce au vest-europenii o parere atat de proasta si distorsionata despre Romania (de americani nu vorbesc pentru ca ei nu au nici o parere, ei nici nu stiu ca exista Romania)?vorbesc aici despre Romania ca tara nu despre romanii care fura prin Italia. adica e la 2-4 ore (cu avionul) de orice destinatie europeana si totusi ei inca au impresia ca la noi e comunism, ca la noi e razboi, ca noi nu avem drumuri, ca la noi e periculos, ca noi traim ca in Africa, si ultima faza ca noi nu scriem cu capital letters :)
- de ce sunt fetele mai rele decat baietii? adica eu am 4 prietene divine si pe sora-mea. in rest nu prea pot sa relationez cu nici o alta fata cu adevarat. Am auzit o data o fraza care m-a impresionat: " Women would rule the world if they weren't so busy hating each other".
- de ce credem mereu ca noi suntem exceptia? adica, vedem de exemplu atatea relatii esuate, sau relatii care merg doar din inertie si totusi ne indragostim, iubim, ne casatorim si avem speranta ca o sa fim fericiti pana la adanci batraneti. adica nu stiu, suntem orbi?????? - eu clar sunt, cel putin de 5 ani incoace.
- de ce fac oamenii rau gratuit?de ce se poarta cineva bitchy cu tine fara sa ii fi facut nimic? de ce se simt unii oameni atacati fara motiv? adica eu le dau la toti prezumtia de nevinovatie. ma port frumos cu toata lumea (prima data cand cunosc pe cineva, nu in general-nu sariti cei care ma cunoasteti:)) orice am auzit despre ei in trecut. si totusi, sunt unii care clar nu merita.si te lovesti de ei peste tot. mi se pare ca ai nevoie de mai multa energie sa fii rau deci unde e avantajul?
ma rog ar fi mai multe dar doar astea imi vin fix acum. poate o sa le extind in alte posturi

7 comentarii:

Victor spunea...

Pentru a treia intrebare: pentru ca sunt niste ignoranti :)

Andreea spunea...

da exact, niste ignoranti! dar cand fac s iglume proaste despre romania ma si enervez. adica mai bine taci daca nu stii. cred ca o sa fac ceva de 1 decembrie aici la faculta ca sa le arat ce inseamna de fapt romania

Anonim spunea...

@ intrebarea 5: ce vrei sa zici de 5 ani incoace? Esti angajata intr-o relatie de care nu stim? sau care-i toata faza?

Andreea spunea...

miratule, sincer nu e treaba ta, atata timp cat nu esti tu cel implicat in relatie! Sau? :)))))
Care-i toata faza??????????????:)))

Flavia spunea...

aici am ceva de adaugat si eu: in afara de care-i toata faza???? mai am de zis: VICTOOOORRRRR! cine stie ar face bine sa taca :))

Victor spunea...

Flavia, n-am inteles ce-i cu numele meu acolo!? :))

Flavia spunea...

@victor: coincidenta de nume, si miratul este tot un victor :)