marți, 3 martie 2009

Imi cer iertare!

Scuze pentru ca pun inca un video de pe Youtube dar asta chiar trebuie sa il vedeti. nu e funny, nici scary neaparat dar trebuie vazut:


Ideea e ca mie imi place mancarea de la Mc, nu o sa va mint, iubesc cartofii de la Mc la nebunie :) Nu pot sa spun ca mananc mult la Mc Donalds, doar Mc Drive-ul din TM are o importanta aparte pentru mine si acolo am mancat destui cartofi la viata mea (desi mergeam doar pentru o placinta :) Si nu pot sa jur ca de acum nu o sa mai mananc dar m-a speriat putin faza.

5 comentarii:

Răzvan spunea...

Nu vreau să fac pe deşteptul, sau să te fac pe tine să te simţi prost. Vreau doar să scot în evidenţă că femeia din film e cam... "grea"...ca să vorbească despre diete. Nu mă simt prea bine să iau sfaturi despre diete de la cineva mai mare decât mine...
A mai observat cineva asta?

Chiar ieri vorbeam cu cineva că trebuie să mergem la MecDonalţ să mâncăm un HappyMeal, că n-am mai făcut asta din clasa a 5-a.
Anyway...toată lumea ştie că MickyD's suck!
Caută pe net filmul: "Super Size Me". E despre un tip care era vegan şi de-odată mănâncă numai de la Mc; să-l vezi după o vreme cum se îngraşă şi se trezeşte în toiul nopţii cu plapitaţii la inimă...
Mâine chiar merg la Mc să mănânc ceva numai că n-am mai mers de foarte multă vreme. O să-mi iau un hamburger numai ca să-l ţin, să văd cât şade... n-are cum să nu păţească nimic...
P.S. De ce te scuzi că pui filmuleţe de pe Youtube?

Andreea spunea...

razvane, razvane, tu nu pierzi niciodata ocazia sa ma faci naiva sau ceva in categoria asta - sper ca nu ne consideri doar "dragute" si atat.
Am cateva comentarii la ce ai zis tu. am facut debate asa ca sa o iau pe puncte:
1. ea e grasa dar a fost mai mult decat obeza inainte.
2. ea nu dadea sfaturi pt diete ci doar arata ca un hamburger de la Mc nu mucegaieste si nu se dezintegreaza.
3. Am vazut Super Size Me acum vreo 2 ani si nu m-a infricosat deloc. Avea mai multe palpitatii siera mai fara energie pentru faptul ca manca doar carbohidrati si nu facea niciun sport si era couch potato nu doar pentru ca manca de la Mc. mananca doar cartofi cu carne preparate acasa si bea doar cola si nu iesi din casa o saptamana si o sa vezi ca o sa te simti si tu mai nashpa.
4. Desi toata lumea stie ca Mc sucks asta nu inseamna ca toata lumea stie ca nu se dezintegreaza timp de 3 ani mancarea de la ei. Eu insa l-am privit ca pe un fel de fun fact (vorba vine fun:)
5. Ia hamburgerul si vezi ce se intampla. si let me know :)
6. ma scuz pentru ca mi se pare ca pun cam multe :)

Radu S spunea...

O M G

Răzvan spunea...

Off-topic:Uit de multe ori să evidenţiez că toate comentariile le fac cu gând bun. Am scris, pt că vroiam să-ţi spun părerea mea, nu să fiu smartass. Dacă nu mă interesa răspunsul tău nu mai scriam, când vreau să fiu rău postez sub anonimat.
Mă bucur că mi-ai răspuns şi că m-ai lămurit; acum mi-am dat seama că ai dreptate când ai zis că ăla era CouchPotato.
On-Topic: Acum am venit de la MecD cu o porţie de cartofi si un hamburger. O să le fac poză de câteva ori pe săptămână, să văd. Te anunţ, să scrii un articol despre mine! :P

Andreea spunea...

draga razvan, eu nu am crezut niciun moment ca vrei sa fi smart ass cu mine, chiar dimpotriva tu esti mereu dragut si de treaba in commentarii. doar ca nu vreau sa ai parerea asta despre mine, de genul Andreea asta e o mare naiva. sunt, in multe chestii dar nu ma caracterizeaza neaparat:) atata tot :)
abia astept sa vad pozele. sunt si eu foarte curioasa sa vad daca faza e adevarata!