duminică, 15 martie 2009

Va invit la citit :)


In timp ce Flavia se pregateste sa puna un post pe care NU IL ACCEPT! NU IL DORESC PE BLOG! si de care sunt SCARBITA!!! (ma rog, ultima parte din post - poza mai precis!!!! ) eu vreau sa va spun de un nou prieten de-al nostru care si-a facut blog.
Pe mine va spun sincer rar ma impresioneaza bloguri dinastea artistice, vin unii cu tot felul de aberatii si se cred mari artisti.
DAr de Alex imi place. A scris doar doua posturi dar are potential. Nu ai crede ca are doar 15 ani. Il cunoastem pe Alex de putin timp, dar ne-am imprietenit repede pentru ca e un baiat sincer, vesel si deschis. Atat de vesel si de pierdut in spatiu incat nu ai crede ca poate sa scrie cum scrie.
Ce sa o mai lungim, va dau cateva randuri ca sa vedeti despre ce vorbesc:
"Acolo unde norii ating luna, acolo unde marea atinge cerul, unde stele stralucesc mai puternic decat orice; acolo se afla Baiatul. (...) Deodata, soarele apune, marea devine tulbure iar cerul este brazdat de fulgere fioroase. Spatiul visarii sale este atacat. Durerea, tristetea si nelinistea ii invadeaza propriul paradis. II este frica. Ploua peste poteca viselor; ploua si in inima sa. Simte cum regretele ii indunda sufletul. (...) Epilog: Fata se afla pe o margine de lume. Stie ca are un drum lung de parcurs pe poteca pavata cu vise ce se intinde in fata ei. Si mai stie ca undeva, pe drumul acesta anevoios rataceste si jumatatea ei. Nu are cum sa piarda! Are o viata intreaga de trait, de vazut si de iubit."

eu zic mai bine sa mergeti la el pe blog si sa cititi ceva dragut decat sa va scarbiti la poza pusa de Flavia.

Niciun comentariu: