miercuri, 4 martie 2009

Hate post!


Astazi sunt imbibata de nervi!Mi-am ales baba azi, fara sa prind ideea din zbor ca alegerea unei babe in BXL e cea mai proasta idee din lume. Ploua de baba mea!!! sunt nervoasa pe tot si toate, mi se scurtcircuiteaza creierul si nu doar din cauza encefalitei pe care o banuiesc la mine! - nu va speriati, o banuiesc dar experienta m-a invatat ca daca as avea toate bolile pe care cred ca le am si as fi inca in viata, as intra in cartea recordurilor AKA banuiesc ca am dar sigur nu am (vorbeste logica din mine).
1. am joi si vineri 3 examene si nu ma stresez. Si ma streseaza ca nu ma stresez pentru ca ar trebui sa fiu stresata ca sa pot invata - invat bine sub presiune! si orice fac, stresul nu vine - sau ma rog stresul pentru invatat pentru ca stresul pe chestii de o mie de ori mai neimportante este mereu prezent si imi face viata mai frumoasa. NOT!
2. Cine pisici m-a pus sa iau un curs despre History of the Middle East???!!! Don't get me wrong! Vreau sa stiu mai multe, simt ca trebuie sa stiu mai multe despre istoria din zona asta ca sa pot sa inteleg mai bine ce se intampla astazi si sa nu ma las manipulata de toti Bushii si de media care e influentata de Bushi.DAR DC SA DAU EXAMEN DIN ASA CEVA????????? DC sa tin minte cand a domnit Murad II si de luptele de putere dintre Umar, Uthman si Ali? DC sa stiu cu precizie cine sunt si ce au facut si cand au trait Abu al-Hassan Ali al-Ashari (DA, e o singura persoana), Ibn Hanbal si Musa ibn Nusayr???????? Si nu neaparat dc - nimeni nu poate sa moara de la prea multa cultura generala dar CUM? asta e intrebarea! CUM sa tin minte ce si cum si unde cand eu abia le pot pronunta numele?????????
3. De ce ma mai doare urechea?????????? Dupa ce am luat Algocalmin si Paracetamol timp de 3 saptamani in fiecare zi, dupa ce am luat ampicilina timp de 3 zile (cum a fost prescris), dupa ce am fost la doctor si mi-au spus ca nu am nimic si totul e ok, dupa ce am purtat caiula/basca in cap non-stop (da si noaptea!)???????? Dc mai doare? Flavia, mama si Silvi spun ca e in capul meu, dar sigur nu e asta pentru ca DOARE, si durerea e reala!!!!!!!!!
3. De ce ma doare maseaua din nou? Nu m-a mai durut de o saptamana si acum ma doare din nou?????????? Si fix cand sunt departe de mama? Si fix cand mi-am dat seama ca eu clar nu ma duc la alt stomatolog decat mama pentru ca as muri de frica si rusine?
A si am uitat sa spun ca si durerea de masea si cea de ureche sunt amandoua pe partea stanga, si sunt dureri surde asa ca am semi-amortita partea stanga de fata.
4. Mai avem doar vreo 4 episoade de Dr House si imi vine sa plang, viata mea clar o sa fie goala de acum inainte.
5. Luni mi-am revenit din letargie si am zis gata, ma duc din nou la Body Jam si la Body Combat ca nu se mai poate asa, o pauza de doua saptamani nu e justificata de nici o suferinta fizica sau psihica. LUni, dupa cum va imaginati nu m-am dus la Body Combat, nu am avut vointa necesara. Ieri in schimb m-am dus la body jam. Eram in transa, abia asteptam sa ascult melodiile alea divine si CUNOSCUTE (cu accent pe cunoscute), sa fac miscarile CUNOSCUTE (dar nu mastered :) si ce mi se intampla!!! melodii noi - care nu pot sa spun neaparat ca imi plac (cum sa schimbe Busta cu house?????????!!! - nu ca is mare fan Busta dar melodia era tare si era si faina pentru dansat -, miscari noi si incredibil de greu de facut si..... cireasa de pe tort: NEVER AGAIN DE JUSTIN TIMBERLAKE! La sfarsitul programului, facem stretching, pe o melodie semi-lenta. Inainte era partea lenta din Lollipop si era chiar fun, acum ne pune Justin Timberlake cu o melodie lenta, trista, cheesy. Am fost absolut sigura ca e Backstreet cand am auzit primele acorduri. Si poate, pentru voi toti ceilalti melodia asta poate sa fie foarte funny, pentru ca e o melodie de dragoste, trista cantata de Justin Timberlake (adica how lame can one get, nu? asta spuneti). Dar pentru mine, a fost un mood breaker total, m-a distrus, a trebuit dupa sa o ascult de vreo 7 ori acasa ca sa pot sa ma intristez cum trebuie, sa fie ca la carte.Concluzia este ca si azi o ascult la internship in timp ce ma documentez despre Google Analytics si SEO si tot felul de chestii dinastea care unui om normal ar trebui sa ii ia gandul de la kkturi.
6. si cel mai mare stres momentan! GUNTER, web developerul de la siteul de care trebuie sa ma ocup eu, banuiesc un om foarte de treaba si iubit de altii si cumsecade dar cel mai prost web developer din lumea asta! Nu, nu prost, lenes, stresant, mincinos si incet. Zice ca face si nu face, avem phone conference si nu raspunde, spune ca ceva e foarte greu de facut cand NU E!Si e asa de treaba la telefon si zice ca le face si eu zic GREAT GUNTER, thanks so much si el zice No problem desi amandoi stim ca nu o sa faca ce i-am cerut. De as fi eu web developer sa fac eu chestiile astea si sa nu mai comunic cu el ever ar fi super.DAR NU SUNT! si nu pot sa ii spun, stii Gunter poti sa faci asta in 3 ore nu in 3 saptamani. Pt ca si eu si el stim ca nu ma pricep. Si asta inseamna 1-0 pentru Gunter. si asta inseamna nervi 100% pentru mine.

Cred ca va las, ma duc sa imi bag capul in pamant ca strutul. Nu numai ca scap de probleme dar e si mai cald pentru ureche si nu ma mai doare. Doar gandul ca de vineri seara plec in GErmania la relaxare ma mai tine vie. THAT's how painful this is!!!!!!!

5 comentarii:

Cârtiţoiu` spunea...

I feel you. Nu la durerea de urechi, dar ... aşa ... în general.

Andreea spunea...

:):) nu pot sa spun ca ma bucur ca mai sunt si altii in aceeasi stare ca mine. dar ma bucur ca nu te doare urechea, asta chiar pune capac :(

Anonim spunea...

Aproape ca te-am auzit urland. :-s

Mai, e aiurea cu durerea de ureche si de masea si de toate. Tre' sa se vindece cat mai rapid.
De un Gunter de-asta avem si noi cateodata parte la lucru, chestii simple care dureaza la infinit.

Răzvan spunea...

Credeam că sesiunea mea-i dificilă...guess not... Las... suntem (metafizic) cu tine!!! Hai Andreea, hai Andreea!

Andreea spunea...

mersi pentru support!
si da tomata, cred ca m-ai auzit urland, tip destul de pare deci nu m-as mira sa se auda pana in romania :)) am fost la doctor, si mi-au dat alte pastile si ear drops deci sa speram ca o sa mearga. cat despre gunter, totul e in mainile lui :))