joi, 26 martie 2009

Familia Per se reuneste in Koln!

Flavia ajunge azi de la Nisa.Ea ajunge la 6 din Franta eu plec la 6 in Germania.
Eu plec in Koln azi, ma duc sa ma intalnesc acolo cu Silvi, mami si matusa-mea. Au mers toate la Koln pentru ca mama trebuie sa mearga la un Fair pt stomatologi. Azi li se alatura oaia ratacita pe numele ei complet Elisabeta Andreea Per in functia ei de sora geamana, fiica si nepoata (de matusa). Maine o sa apara la Koln pe aripile avionului si ciobanasul cu trei sute de oi, adica Tata Per care vine din Istanbul in calitate de sot de medic stomatolog, tata de gemene si in calitate de Fratello pentru matusa-mea.
Oh the drama!! Abia astept sa ma cert cu toti in parte si cu toti deodata si sa rad cu ei si sa ii iau in brate si sa ii pup pana silvi se scarbeste si spune: Andreea, hai nu ma mai plictisi te rog, si nu ma mai pupa ca ma scarbesti :)
Acum cica ii este foarte dor de mine, cica drumul in strainataturi nu e la fel fara mine. MUHAHAHA! o sa vada ea ce inseamna afectiunez zilele astea!
A si ca sa va dau un hint despre sora-mea si relatia ei cu mine: cand eram mici trebuia sa ii fac in par (ii placea ei sa isi/ ii rasuceasca cineva parul cu degetul) ca sa pot sa o tin de mana cand ne culcam. Daca nu ii faceam nu ma lasa sa o tin de mana deloc :)) A si acum vreo doi ani cand m-a vazut dupa vreo 2 luni in loc sa ma pupe si sa ma ia in brate, se uita scarbita la mine: Andreea!!! ce e cu spranceana aia??? tu cum te-ai pensat!!!?????????? Yek ma, imi vine sa vomit jur, imi vine sa vomit cat o vad :)))))

Am plecat, mai am 3 ore pana pleaca trenul si trebuie sa ma pensez!!!!!!! :))))))

P.S.: Flaviaaaaaaaaaa, sa nu te superi ca am plecat fara sa te anunt, a fost pe nepregatite, mama cu silvi in timp ce se certau vorbind cu mine la telefon au zis Hai, ia trenul si vino de azi la Koln! Dar la Amsterdam tot mergem sambata deci ne vedem acolo DA????

P.S. 2 - vezi ca nu avem maine POL332 :)))
P.S. 3 - pune-ma si pe mine prezenta la Managerial Accounting!

9 comentarii:

Răzvan spunea...

Cică gemenele au o relaţie specială; şi nu relaţie socială, ci ceva de genu bio-anatomic, numai prin faptul că aţi trăit în aceeaşi persoană timp de 9 luni.
Cred că funcţionează şi cu geamăna vitregă; numai că acolo e ceva mai diferit...(nu îmi dau seama ce); dar în principal io cred că dacă te loveşti simt amândouă.
Tot timpul o să fiu gelos pe tine şi pe gemenele tale :D
Amsterdam... Vreau poze. Mă supăr pe voi dacă nu mâncaţi un space cake sau ceva de genu :D.
Când veniţi acasă? Adică în România... :D La voi e cam maleabil termenul de "acasă"...cred...

Răzvan spunea...

A da... fain nume Elisabeta, like the queen :D ... Îmi place mai mult decât Andreea; numa că acum m-am obişnuit aşa.
Flavia mai are nume?
Io nu am şi nici nu-mi mai trebuie.

Andreea spunea...

:))) faza cu lovitul nu e adevarata la noi. ar fi hilar mai ales cand ma bateam cu ea. sa simt durerea cand de fapt o loveam pe ea :))))
si da, aici mie mi se spune elisabeta pt ca asta e primul nume. pe flavi o cheama si maria dar e prea sweet numele pt ce e ea de fapt.
eu ma intorc acasa vinerea viitoare!!!! flavi abia pe 12 :(

Dani spunea...

Ce ma bine dispun postările tale. Cu umor, scrise de multe ori pe fuga, zăpăcite, e chiar genu de postări pe care le vreau pe un blog. Daca vreau ceva elevat, oficial, serios, citesc o carte nu bloguri :P

Flavia spunea...

cad am ajuns la teo acasa si mi-a zis ca ai plecat, am pornit cu valiza dupa mine sa te caut sub pat! Low blow my friend, low blow! eu sunt complet deprimata de vremea de rahat de aici, plus ca picioarele mele sunt o ruina! dorm azi la teo!
ah, si am avut mega turbulente pe avion, asadar si prin urmare am iesit ca o stafie din avion.
ah si maine ma duc la managerial accounting doar la a doua jumatate, ca daca nu dorm 10 ore bune fac urat!
besos! si te urasc!
si razvan - ai prins cumva ideea, cand pe andreea o doare ceva, si pe mine, invariabil, ma doare capul!

Andreea spunea...

mersi ionesta, desi partea de la sfarsit nu stiu daca a fost neaparat un compliment :))) dar asa e, nici eu nu citesc bloguri ca sa ma culturalizez ci to have fun!:)

flavia nu ai realizat pana acum ca sunt plina de surprize? :)))

Dani spunea...

Andreea nu trebuie sa iei partea de sfîrșit ad-literam, chiar era o apreciere pozitiva :)

Anonim spunea...

=))) Ai de mine, va folositi de blogul asta pe post de biletele. :))) Nu pot sa cred.

Da' ii faina reunirea cu familia in alt oras si sigur Flavia o sa inteleaga.

Ah, dar stai! Vad ca si ea iti lasa mesaje in comment. =)))))))

Flavia spunea...

da, ce sa-i faci, Andreea este cu adevarat misterioasa! :)