sâmbătă, 7 martie 2009

Deutschland, Deutschland uber alles! Saptamana de relaxare!


gemenele au terminat examenele (dupa multe nopti nedormite si dureri diferite) si au ajuns azi dimineata in Heidelberg, Germania. Ne-am intors in locul unde am petrecut primul an de facultate. Primul an de faculta a fost haotic, cu multe nopti nedormite, cu multe cluburi bantuite, cu multe tigari fumate si multe discutii interesante cu Aleks si Nesha. Aleks si Nesha au fost sufletele noastre pereche la Heidelberg, petreceam fiecare zi impreuna, radeam unii de altii si povesteam o mie de kkturi. Suntem recunoscatoare ca i-am cunoscut, nu gasesti multi oameni cu care chiar sa relationezi, cu care sa poti sa vorbesti atata si sa simti ca sunteti pe aceeasi lungime de unda chiar daca aveti multe idei in contradictoriu. Eram un grup de prieteni destul de ciudat, doua fete mici de 1,50 care arata de 14 ani si doi frati ditamai de 2 metrii care arata de 30 - mai ales cand noi le corectam temele si le explicam cum sta cu microeconomia :).
De cand am plecat din Heidelberg ne-am vazut de doua ori pe an. Ori am mers noi la ei ori invers. Cand au fost la noi la Bxl in decembrie, le-au spart geamul la masina si a trebuit sa mergem vreo 3 ore (ne-am pierdut)de la politie pana la service pe la 4 dimineata. Nu e de mirare ca le-a placut mult mai mult Timisoara decat Bruxelles-ul :).
Acum ne-am intors noi la Heidelberg si suntem in extaz. Heidelberg e un oras superb, cerul e senin cam tot timpul ( si doar stiti ce avem noi la BXL), peste tot e curatenie luna, casele sunt aranjate si superbe, totul calitate germana :). Am luat azi-dimineata tramvaiul din Manheim pana in Heidelberg (o ora) si am trecut prin tot felul de suburbii si ne tot minunam cat de frumoasa si curata poate sa fie Germania. In plus, limba germana are un mare efect asupra noastra, ne impresioneaza la culme, poate si pentru faptul ca nu am reusit niciodata sa o invatam ca lumea. Abia astept sa vobesc putin in germana zilele astea :)
Saptamana asta, gemenele o sa faca drumul Bergstrasse -Hauptstrasse de zeci de ori, asa cum o faceau cand stateau aici, o sa manace berliners la Back Factory, o sa manace Ben & Jerry's sau Haagen Dasz, o sa se uite la filme cu Aleks, o sa mearga la Hitler's Amphitheatre again
( TREBUIE FLAVI chiar daca e mult de urcat!!) si pe Philosophen Weg, o sa mearga in Ziegler's sa danseze, o sa povesteasca cu Aleks cate in luna si in stele si o sa aiba discutii profunde cu el despre viata, diferentele dintre barbati si femei, facultate, joburi. TOATE astea o sa le faca gemenele si o sa se simta extrem de bine! Pentru ca merita!
O sa facem si poze sa vedeti ce frumos e orasul :) poate o sa facem o comparatie cu poze de acum si poze de acum 2 ani cand locuiam aici. sa vedeti si voi cat ne-am schimbat :) daca ne-am schimbat. Si noi trebuie sa vedem daca ne-am schimbat, si anul trecut cand ne-am intors in Heidelberg am facut un fel de soul searching sa vedem unde am fost si unde am ajuns.
Auf Wiedersehen meine Freunden!

P.S. daca va intrebati, inca ma mai doare urechea si inca iau pastile pentru durere. sunt in constant pain fara un motiv aparent de doua saptamani deja - but who's counting! :)

5 comentarii:

Flavia spunea...

Nein, ich kann das nicht mehr machen! Es war Es war das erste und das letzte Mal! :)

Anonim spunea...

deci Germania... si pe mine nu ma vizitati... hmmm... bine...

Răzvan spunea...

is it just me sau voi duceţi o viaţă extraordinar de frumoasă?
Dacă stau bine să mă gândesc de-asta vă plac, că mergeţi peste tot şi că sunteţi de-a dreptul cosmopolite. Numai bine vă doresc!

Flavia spunea...

@chuckkie - iarta-ne dar am venit in deutschland fix dupa saptamana infernala a examenelor si nu prea ne-a stat gandul la nimic altceva! :(
@razvan - si noi consideram la fel! lunile astea sunt pline de calatorii pentru noi asa ca suntem extaziate :) oricum, esti un dragut, multumim de urari!!

Flavia spunea...

Andreea - omg mi-am dat seama ca eu nu pot folosi persoana intai singular!!!!