luni, 30 martie 2009

De joia trecuta pana azi...am trait


Nu am mai scris nimic de joi pentru ca am trait intens :)
Cel mai mare anunt este ca am doi verisori noi!!!!!!!!!!!!! Matusa-mea din State a nascut gemeni!!!!!! Deja ii iubesc desi i-am vazut abia in poze! A doua pereche de gemeni din familie dupa noi!Un geaman cantarea aproape cat am avut noi doua impreuna la nastere!!!!!!! Nu s-au hotarat inca ce nume sa le dea, ei sunt deja nascuti si nimic! Tata mi-a zis ca el si mama cu o seara inainte se certau cum sa o cheme pe fetita. Mama vrea Andreea si tata Silvia. Si, ca un facut, s-au nascut doua asa ca nu au mai trebuit sa se certe. Silvia i-a zis pe masina la mama:" Doamne mama, dar ce neinspirata ai mai fost si tu, Andreea? sunt sute de Andree, nu puteai sa alegi si tu altceva? Uite Silvia, numele meu e mai special dar Andreea...." Mersi Silvi, esti o super draguta, m-am simtit foarte bine asistand la conversatia asta!!! ASta din seria: Chandler Muriel Bing??? Man, your parents never gave you a chance."
Printre motivele mele de mandrie in aceste zile:

1.Am fost cam prostanaca dar am convins-o pe sora-mea sa manance ce si-a luat de la Mc desi nu era spalata pe maini spunandu-i ca ma inserez cu HIV daca ea face hepatita dupa faza asta. :) Sa nu va luati de mine, stiu ca nu se glumeste cu chestii de genul dar vream sa aiba un impact mare asupra ei faza, ca sa manance si sa nu ma tarasca prin tot aeroportul dupa o baie:) In aceeasi seara am convins-o sa manance nu stiu ce spunandu-i ca promit sa imi bag degetele pe gat sa vomit toata noaptea daca ei nu ii place ce o sa guste :))) Asta alta din seria Andreea is a nice girl just not too bright! DAR AM CONVINS-O si de DATA ASTA!

2. Am salvat ziua de vreo cateva ori cu harta in mana, ne-am pierdut de o mie de ori zilele astea dar nu cand aveam eu harta in mana :) In Neuss, un orasel langa Dusseldorf, nu gaseam niciodata hotelul desi am stat 3 zile acolo. Cand l-am luat pe tata de la aeroport am mers cam o ora prin orasul ala pana am gasit hotelul. Tata era disperat: CUM SA NU VA LUATI UN PUNCT DE REPEEEER? Toate trei incercam sa ii explicam ca nu exista puncte de reper si ca e pur si simplu imposibil sa ajungi acolo direct :))) A doua zi el a ajuns so..... :))))Shhhhh!

3.Am prins trenul Amsterdam - Brussels in ultimul moment, desi am alergat cu tata si valiza de la un capat la altul al garii centrale din Amsterdam. Si am avut o conversatie interesanta cu un pakistanez cel putin shady! care imi explica cat e de nashpa in THE Belgium! :)))) THE Belgium is a rich country, but not nice to live in THE Belgium! :))))))))

4. Ieri am condus pentru prima data in Belgia. Am fost terminata de stres in primele 5 minute. Mai ales ca a trebuit sa conduc un SAAB dinala spatios, larg si de lux care mai era si automat pe deasupra. Pai si treci tu din prima de la un Peugeot 206 unde tre sa te chinui sa schimbi viteza cateodata si unde apesi bine pe frana ca sa se opreasca la SAABul asta. Abia am stiut sa pornesc masina, ascultam cu colega asta a mea, oare e pornit motorul? oare nu e? va imaginati ce stres!!!! dupa 10 minute am realizat ca totusi nu mergea motorul:)) Iesirea din parcare cu spatele, primele frane puse au fost ucigatoare, cred sincer ca mi-au murit atunci multi ani din viata.
Pana una alta am reusit sa ma obisnuiesc si am si iesit din Brussels cu ea. Dupa a fost divin, mergea masina asta asa lin....

5. Ieri am vandut pantofi :)) Va ziceam ca am condus masina, am mers undeva afara din Bruxelles la un charity sale ceva pentru copii de expats (organizat de ceva expats si sefa mea de la internship). Am rupt cutii, am vandut zeci de pantofiori de copii divini, mi-am petrecut toata dupa-masa cautand marimea potrivita si tot asa. A fost foarte fain mai ales ca v-am spus acum ceva vreme ca visul meu cand era mica era sa fiu vanzatoare (ma rog, atunci vroiam de paine dar ce pot sa zic, nu poti sa ai fix ce iti doresti).

6. Am descoperit finally o melodie pe engleza la fel de cheesy ca cele pe spaniola. O gasiti aici. - desi ma indoiesc ca vreti sa ascultati asa ceva - pe propriul risc dati click :) I totally love it of course!

7. Am scris articole de news pentru website-ul la care lucrez. Nu sunt cine stie ce filozofie, ca sunt articole informative dar sunt mandra :) Si cu ocazia asta am aflat ca designerul Matthew Williams face o colectie pentru H&M!!! alt designer celebru care ne ofera si noua, muritorilor de rand ocazia de a purta haine create de el.

8. acum sunt eu pe post de serena ascultatoare pentru Flavia. Ea se plange si tipa si se streseaza si eu sunt Zen si linistita, si calma si ii spun ca lasa ca totul e fain, si etc. E destul de interesant sa fii impacat cu tine si sa nu te streseze fiecare aspect...nu am mai experimentat asta de mult, if ever!!!! :)

Na fleosc, am vrut sa am 10 dar sincer nu mai am niciun alt motiv de mandrie :) As fi putut sa va spun de cum ma tin eu de dieta all meat dar m-am lasat dupa o zi deci nu am cu ce sa mandresc aici :( Azi am manca un ecler divin, the perks of NOT eating only meat all day :)) nu stiu cum e la voi dar mie un ecler (sau orice prajitura sau orice dulce, sau orice sarat bun, sau orice mancare buna:) imi insenineaza ziua!!

P.S. Vineri vin acasa!!!!!!!!!!!!! Sunt in extaz deja.

7 comentarii:

Flavia spunea...

flavia ce zice de melodia asta?:)) cat stati in Ro?

Andreea spunea...

haha. nu i-am aratat-o inca :)))
eu stau 3 sapt. flavia vine pe 12 si sta 2 sapt!

Flavia spunea...

tre sa stabilim o intalnire sa povestim si live despre chestiile astea ca banuiesc ca e mai demential decat in scris ;)

Andreea spunea...

pai da normal. id-ul meu de mess e per_andreea. adauga-ma si o sa stabilim saptamana viitoare :)

movieaddicted spunea...

esti geniala :))

Răzvan spunea...

N-am citit articolul ăsta că l-am scos la imprimantă şi l-am ţinut pe "noptieră" (aka pe jos lângă pat) acolo cu cărţile, că ştiam că mă binedispune; şi aşa a făcut. :D

Andreea spunea...

mersi movieaddicted si razvan! e interesant cum atrag mereu zambete cand imi plang de mila :))))