duminică, 15 martie 2009

Ce-i in mana nu-i minciuna

Andreea poate sa ateste ca mintea mea gandeste lucruri destul de random cateodata. Sunt unele chestii care ma tot framanta de ceva vreme, si Traiasca blogul! am si unde sa imi vars amarul!

1. Nu ma prea uit pe pitzipoanca pentru ca deja stiu la ce sa ma astept. Si totusi... ma intreb: de unde isi gasesc pitzipoancele haine? stiti voi, creatiile alea ale Getutei? Rochiiile alea in culori de ambalaj de saloane, costumele de catwoman, overall-urile de leopard, tigru, zebra etc. Nu sunt fraiera, cunosc magazinele care vand iegari colorati si bluze cu sclipici roz peste petice aurii. Dar costume dinastea de Halloween mai rar gasesti. Exista oare croitorii speciale care preiau comenzi de outfit-uri de action figures!?

2. De cand cu succesurile Elenei Basescu, nu mai pot sa procesez pluralul corect. Atat de des am folosit succesuri in gluma, ca acum cand vreau sa imi bat joc spun succese si mi se pare ca e super funny. De aici, fac o mie de alte greseli, asa ca ma gandeam sa ma las pagubasa si sa folosesc toate pluralurile gresit. Imi place sa citesc carturi, sa port ineluri si bratare, si sa ma uit la filmuri! Whaattt?

3. Eu sunt foarte foarte buimacita de intrebarea ce mai faci? Stiu sigur ca toti cei care ma intreaba asta nu vor sa stie defapt ce fac, ci folosesc replica ca pe un salut. Asa ca am eu un plan elaborat, si data viitoare cand ma intreaba cineva asta, o sa le spun totul, as in TOTUL: ce am mancat in fiecare zi din saptamana, ce consider eu ca nu merge bine in tara, cum am realizat ca imi statea mai bine vopsita dar VAI nu mai vreau sa imi distrug parul, cum ma trezesc cateodata dimineata toata zgariata si nu stiu de unde etc etc. Vreti sa fiti prietenosi? Then a simple hello will do!

4. Sunt sigura ca la toti vi s-a intamplat asta o data: mergeti senini pe strada si din neant apare un anume Gigi X care vine si va pupa si va intreaba de sanatate. Toate bune si frumoase, dar voi nici daca faceti matanii nu va puteti aminti cine e Gigi X si de unde va stie. Si va e rusine de pocniti, asa ca mentineti o pseudo conversatie cu el, evitand orice fel de detaliu si incercand din rasputeri sa refaceti circuitul in creier ca sa va amintiti cine e. Si tot degeaba. Si plecati de acolo si simtiti ca ati primit o lovitura fix in crestetul capului. Ei, asta imi doresc eu - sa merg in Unirii vara asta, sa reperez o victima, si sa ma duc plina de elan: Doamneee, ce mai faci??? De cand nu ne-am mai vazut!!! Vaaai draga dar ce bine arati! De mine ce zici, sunt schimbata!? Hai mai povesteste ceva!! 99% sigur persoana respectiva se va simti prea prost sa imi spuna FA TU CINE ESTI?? si va purta o conversatie constipata cu mine. Placere garantata 100%!!!

5. Urasc toate fufele astea chelnerite care impanzesc vara terasele din Unirii. Pentru ca ele sunt niste adevarate, si tu esti un nimic pe pamantul asta, nu? Si iti arunca priviri ucigatoare cand tu, chitro, nu iti iei decat o apa, pentru ca sunt 45 de grade afara si simti ca lesini! Apa consta 3,2 lei, tu ii dai 5, si ea iti aduce 1 inapoi. Ma intreb ce ar face daca le-as spune - domnisoara, cu aia 0.8 lei ce-ai facut? E vreun comision ascuns de care nu stiam?? Nu sunt zgarcita, pe cuvant, dar m-am saturat de astfel de oameni. Nici nu vreau sa imi imaginez ce cataclism s-ar produce daca i-as da suma exacta, cu maruntis. Tanti, aici nu suntem in SUA, unde chelnerii castiga numai din bacsis. Acolo asta-i regula. Dar voi? Voi primiti salariu si doar daca sunteti adevarate si imi aduceti apa in timp util, sa nu lesin, va las un cinci mii. Dar aduceti-mi toti banii si va dau cat consider EU, nu cat credeti voi de cuviinta. Pentru ca nu-i asa, eu daca va las azi 2 lei bacsis si vin maine si imi lipseste 0.1 leu, nu imi dati apa??

Deocamdata atat. Defapt, nu. Mai e ceva. Andreea imi spune ca nu se cuvine, dar eu nu sunt de acord. Se cuvine si vreau si trebuie! Si veti vedea de ce! I mean, titlul postarii a fost bine gandit :)

In prima poza, puteti observa ceea ce pare a fi un cuplu de indragostiti! Asa am crezut si noi cand i-am vazut ieri seara in club.


Dar vai, nu sunt doar atat. Eu nu stiu ce chestii baga mai nou in mancare aici in vest, dar se pare ca hormonii o iau razna. Asa ca, spuneti-i cum vreti: ce-i in mana nu-i minciuna, ce-i a lui e pus deoparte, cine are noroc are, dar cert este ca baiatul a avut noroc! Si noua ne-a oferit un spectacol pe care greu il vom uita!


click sa vedeti spectacolul

5 comentarii:

Anonim spunea...

el se jura ca nu fura!

Flavia spunea...

tre sa ne intalnim in unirii la un suc/apa cand va intoarceti! :)promit sa nu intreb ce mai faceti/ati facut! :)

Flavia spunea...

:) a pai aici e alta treaba! stiu cand cineva are intentii bune si intreaba din sincera curiozitate :) si da, ne intalnim! venim in aprilie!

Răzvan spunea...

Minunat articol, îl salvez direct în „Free Floating Hostility”, folderul în care am eu „haosul”... Parcă mi-ai scos din cap chestiile şi le-ai pus pe blog; acum înţeleg ce zice Andreea despre... your evilness...
Şi de poză tre să zic ceva: aşa văd eu iubirea... în general... god damnit... mi s-a făcut greaţă... de tot...

Flavia spunea...

@razvan - pai aia nici partea cu suflete pereche nu-i minciuna :))) ma bucur ca am onoarea sa intru in folderul tau!!