miercuri, 11 martie 2009

Andreea si spamul din viata ei


Tocmai am primit un mass de la un fost coleg de scoala cu ceva de genul: scuze daca primti mailuri de la mine, e ceva in neregula cu mailul meu, nu eu le trimit o sa incerc sa rezolv problema.
Si mi-a amintit de 2 faze.
1. Acum 2 zile primesc un mail .credeam ca e de la silvi - sora-mea geamana. Si nu credeam doar pt ca asa imi aparea in cafea ca o sa primesc mail de la ea ci ca scria la sender silvia. si intru pe mail si ce credeti:
Hi
It`s silvia again. Will you ever contact me?
I made those nude pictures especially for you and I wont write to you again!
If you wanna see them just drop me a line at.......

:)))))) Stiu ca radeti dar daca o cunoasteti pe Silvia cred ca acum tocmai ati lesinat deja de ras.
Gluma e gluma, dar daca vreti sa primiti pozele astea va dau numarul lu sora-mea: 072XHOTHOT :))))))

2. acum vreo 3 luni am luat ceva virus pe comp pentru ca am folosit o conexiune proasta intr-un irish pub. Si ma rog, de atunci, constant primesc mailuri in spam de la mine insami. Si nu m-ar deranja daca ar fi ceva util, sau chiar interesant. m-as simti flatata. Poate le trimit cand sunt somnambula si scriu ideile ca sa nu le uit- si aceste idei vor salva lumea. DAR!!! NU! eu primesc mailuri de la mine pentru mine cu penis enlargement!!!!! Adica sincer, WTF????? Ii pune in dilema faptul ca ma cheama andreea si ma rog andrea e si nume de baiat in Italia? Sa fie asta? Eu sincer sper, altfel o sa fiu chiar dezamagita. Industria asta a spamului inseamna ca nu e profi deloc. Ei in loc sa trimita oferte doar la targetul lor, ei irosesc mailuri pentru oameni care sunt in afara targetului complet! Nu asta e primul pas? sa iti definesti targetul??? Si I mean, ce poate fi mai usor decat cazul asta??? Adica delimitarea e clara!!!! Barbati si NU femei! Ca alta delimitare e normal ca e greu sa faci, ca nu ai cum sa controlezi - if you know what i mean. Si daca vor sa trimita un virus cu spamul sau ceva (banuiesc ca se poate, nu stiu, nu ma pricep) iarasi au dat-o in bara. Ca o fata cand o sa vada penis enlargement nu o sa zica a da, clar asta ma intereseaza, si eu am nevoie de asa ceva asa ca dau click si ma uit. Ei bine NU! Asa ca eu le urez la astia mai multa minte si putere de munca, sa fie mai ageri si mai organizati, sa incerce sa fie mai eficienti - ca altfel nu o sa vina rezultatele! Asa ca la munca baieti!
Promit solemn ca de maine nu mai scriu nimic legat de porn si dinastea, cred ca Heidelbergul e de vina, aici avem doar prieteni baieti si nu orice baieti ci cum spunea proful de business law: STRONG, potent, money makers!!! - si mai sunt si sarbi pe deasupra. Deci m-am masculinizat putin. Promit sa revin la feminitate de maine :)

P.S. ala nu e numarul lu Silvi. Nu stiu dc am scris asta sincer, cei care au mai mult decat un graunte de creier si-au dat seama din prima iar cei care nu si-au dat seama nu merita nici o explicatie.

P.S. 2 : ma simt si eu datoare ca fostul coleg sa va anunt ca daca primiti astfel de mailuri de la mine, sa stiti ca, desi as vrea sa va pot ajuta cu astfel de probleme, nu o sa pot. contra opiniei celor care au primt asa ceva de la mine, nu cunosc leacul.

UPDATE: commentul lui RAzvan m-a facut sa ma semi-documentez mai mult despre spam asa ca va dau si voua ce am gasit pe Wiki (de aia am zis semi-documentez :):):

"E-mail spam, known as unsolicited bulk Email (UBE), junk mail, or unsolicited commercial email (UCE), is the practice of sending unwanted e-mail messages, frequently with commercial content, in large quantities to an indiscriminate set of recipients. - vedeti, asta e problema voastra! dc indiscriminate guys? dc?
Spam in e-mail started to become a problem when the Internet was opened up to the general public in the mid-1990s. It grew exponentially over the following years, and today comprises some 80 to 85% of all the email in the world, by conservative estimate;[3] some sources go as high as 95%."

4 comentarii:

Răzvan spunea...

Spam-ul de genul penis enlargement, nu e pentru a promova produsul; tipii care spamează au ales un produs tâmpit şi şocant...
Acum (asta vine de la un spammer, moi) majoritatea mesajelor trimise sunt pentru a băga cuiva un mesaj cu forţa. Asta fac de obicei pe Youtube.
Hacking-ul de genu: fac un virus ca fraierii să trimită automat mailuri tâmpite se fac pe sistemul: "because i can".
Gândeşte-te obiectiv puţin... Dacă ai putea, cu puţin efort, să-l faci pe fostul (sau pe oricine care te-a "rănit") să se facă de râs pe blog (sau pe yahoo mess...), n-ai face-o? :D eu aş face-o fără să clipesc...

Andreea spunea...

hmmmmm ....intrebarea de la sfarsit ma pune putin pe ganduri :) de fapt glumesc, eu nu am destula vana in mine sa fac pe cineva de ras deliberately. si nici nu cred ca as vrea daca as avea.
cum adica tu esti spamer ? :)) si daca esti, ce mesaj bagi tu cu forta ?? :))

Răzvan spunea...

De obicei înjur proştii de pe Youtube(trolls) adică ăia care vor atenţie... camwhores, emo kids... străini care postează pe youtube şi habar n-au să vorbească engleză, să vorbească în farsi sau ce vor ei, numa să vorbească normal şi coerent.
De exemplu, am văzut un nene care făcea magic trix cu cărţi şi n-avea unghiile tăiate. I-am trimis vreo 20 de mesaje private cu "CUT YOUR NAILS" scris de 1000 de ori în fiecare mesaj.
Dar în principal când văd pe cineva că-i prost trebuie să-i spun...
Am fost şi de câteva ori banat... anyway...

Andreea spunea...

hahaha :))))))) esti nebun :)