sâmbătă, 14 februarie 2009

True Love burns the brightest, But the brightest flames leave the deepest scars.

Hotcity ne intreaba pentru concurs daca True Love lasts forever.
Primul raspuns care imi vine in minte este : Nu stiu, but I sure hope so!!
Andreea realista spune asa : nu poti sa spui ca true love lasts forever oricat de mult ti-ai dori asta. In primul pentru ca iubirea neimpartasita se stinge - mai greu daca e true love, mai usor daca e un fling, dar se stinge odata si odata. Va despartiti, plangi din orice, nu ai pofta de nimic,il vrei inapoi dar ea/el nu te vrea, asculti melodii cheesy, visezi impacari ca in filme. Dupa ceva vreme plangi mai putin, dupa inca ceva vreme incepi sa iesi in lume, dupa incepi sa asculti Gloria Gayner ca in sfarsit sa te deschizi in fata altuia, si a inca unuia si tot asa pana cand nu mai visezi la impacari ca in filme si nici nu il mai vrei inapoi si nici macar Fostul nu mai e, e doar un Fost, unul dintre cei mai indragiti Fosti dar tot un fost. Si asta, pentru ca exista in noi un instinct de conservare care poate sa inchida mereu usi ce nu mai pot sa fie niciodata deschise. Si apoi, oamenii sunt fiinte egoiste, daca true love nu te mai vrea, nu o sa stai singur sa plangi dupa ea/el forever, o sa iti gasesti alt love ca sa te simti din nou iubit, placut, protejat si implinit. Faptul ca o sa iti amintesti cu drag toata viata de true love, ca o sa ii doresti tot binele din lume si ca in inima ta o sa ramana un regret toata viata poate, nu inseamna ca focul din inima ta se va mai aprinde doar pentru el.
Ca sa nu mai vorbesc despre situatiile in care raman doi oameni care se iubesc impreuna si pierd sentimentele undeva pe drum. Astea sunt si mai triste, presupun. Macar, daca te desparti la un moment dat, ramai cu semnul de intrebare, poate poate ar fi mers si ar fi fost ca in povesti, daca ramai cu el si totul se ruineaza cu viteza melcului dar la fel de ireversibil, parca gustul esecului este si mai amar.
Aniston spunea intr-un film : I won't tell you that I can't live without you because I can, I just don't want to. Si asa si e, daca vrei, poti sa uiti si sa te indragostesti de altcineva si sa iubesti pe altcineva. Deci important este daca vrei sau nu sa last forever. Si problema e ca nu numai tu trebuie sa vrei, si el/ea trebuie sa vrea. Si care sunt sansele, in zilele noastre, cu atatea aspecte ale vietii, ca si tu si ea/el sa vreti in acelasi timp sa make it last forever. Presupun ca sansele sunt destul de mici. Asa ca, Andreea realista tinde sa creada ca true love lasts forever nu este o afirmatie general valabila. Poate, dar rareori se intampla.
Concluzia este ca Andreea Realista nu crede ca true love lasts forever dar Andre-Andre inca mai spera!

2 comentarii:

Radu S spunea...

pai sa vedem, sa speram.

Andreea spunea...

sa vedem, sa vedem, sa vedem, ce-o sa iasa! :) cum ar spune fetele de la ASIA