luni, 2 februarie 2009

Paris I heart YOU!!

weekendul acesta la Paris a fost o adevarata binecuvantare. M-am simtit extraordinar de bine chiar daca am umblat non-stop si am inghetat de frig cu aparatul foto in mana.
Am fost cu internshipul la un tradeshow pentru kids fashion industry. o sa pun un post separat cu cateva poze de la targ. foarte colorat totul acolo, iti venea sa mananaci hainele, nu alta :)
Pe langa tradeshow am punctat cam tot ce era de vazut in paris. e a treia oara cand merg dar nu am mai fost de cand eram mica asa ca totul a fost parca nou pentru mine.
Lista: Louvre (ma rog,nu in muzeul propriu-zis,acolo am fost deja acum ceva ani, doar la piramida) Jardin de Tuileries, Concorde, Champs Elysees (nu am ratat ultima zi de reduceri la GAP asa ca ne-am intors acasa cu ceva lucruri in plus), Arcul de Triumf, Champ de Mars (unde l-am fermecat pe Stefano :)), Turnul Eiffel, Notre Dame, Centre Pompidou (langa Atelierul Brancusi) Quartier Latin (unde am mancat niste scoici divine si carne de curcan) Sacre Coeur si Montmartre (unde m-a fraierit unul sa imi faca o bratara si sa imi pun o dorinta legata de dragoste si sa lege nodul cu dorinta si mai apoi sa cotizez eu cat pot si vreau!CRAP!)
Chiar daca e plin de turisti care nu stiu sa faca altceva decat poze (ca si mine de altfel), Parisul nu mi s-a parut deloc rece sau heartless. Inteleg acum de ce i se spune City of love :) am avut intr-un fel tot timpul impresia ca love is in the air, sau ma rog nu neaparat love dar ceva pe acolo.
In rest, poze :












8 comentarii:

Anonim spunea...

frumoase pozele. Pacat ca'i cam frig de plimbari in perioada asta... Eu astept cu interes sa se incalzeasca vremea brusc de tot sa mai casc si eu gura prin Portugalia, ca luna asta ma intorc acasa :(

Andreea spunea...

te intorci acasa? de fapt tu de unde esti din romania? :) eu din portugalia te stiu :))))

Anonim spunea...

:)) da, lumea ma stie mai mult din portugalia, de la ceva vreme incoace. Dar noa, luna asta parasesc diaspora :(
eu sunt din buzau, dar facultatea o fac la bucuresti...

Anonim spunea...

Ce internship e asta care te trimite in week-end la Paris???? :)
Ma gandesc ca a meritat sa induri si frigul si oboseala :)

Andreea spunea...

pai iti imaginezi ca a meritat!!! stiu si eu m-am gandit ca am pus mana pe aur cand am auzit ca ma trimit inca din prima saptamana la paris!!! :)))

Anonim spunea...

Iuuu, ce faaaaain. De ce nu ma trimite si pe mine cineva pana la Paris cu vreo treaba? Da' din timpul lucrului... ;))
Abia astept sa scriu un post despre cum a fost acolo. Am deja si titlul postului. Oooof...

Andreea spunea...

care e titlul tomata? sau vrei sa il tii pentru cand mergi?
promit sa nu spun la nimeni :)
oricum, nici mie nu mi-a venit sa cred cand mi-au spus!

Anonim spunea...

Eee, nu. E secret pana atunci. :P Oricum nu e nu stiu ce, dar m-am gandit eu cum sa imi botez un post inainte de excursia la Paris. Sper sa fie cat mai curand. :D