marți, 10 februarie 2009

Laser Frate!

funny Pictures, Images and Photos
Din ciclul doamne Dumnezeule Romania chiar e tara tuturor posibilitatilor si doamne Dumnezeule Tion chiar este peste tot pentru a ne face ziua mai frumoasa va prezint doua mici titluri si some teasers:

Scandal cu cuţite în Calea Şagului, din cauza... laserelor
Ghiţă şi Nelu s-au luat la bătaie din cauza... laserelor.
„Nelu are probleme şi a fost de mai multe ori internat la nebuni. Este fost electronist şi are o păsărică cu laserele. El îl tot acuză pe Ghiţă că ar avea lasere prin casă cu care îl iradiază. Se ceartă aproape zilnic”
Restul aici.

Şi-a înjunghiat bărbatul pentru că şi-a adus aminte că a înşelat-o cu o... viţică
Dragoste cu năbădăi în localitatea timişeană Carani.

„Eram amandoi văcari în sat. L-am prins o dată în timp ce făcea sex cu o viţică. Şi l-am mai văzut şi cu căţeaua” spune femeia cuprinsă de gelozie.
Restul aici.

Am stat si m-am gandit ca la noi in tara chiar nu sunt probleme majore. Adica nu avem pentru ce sa ne facem probleme, ce sa dezbatem si ce sa scriem. La noi totul merge ca pe roate. De aia ajungem la stiri despre zoofilie si necrofilie si batai cu lasere. Nu pot decat sa ii urez Romaniei sa aiba parte de lucruri putin mai serioase cum ar fi lenea, frustrarea si deziluzia care a cuprins poporul, politicieni pe cat de populisti pe atata de corupti, aliante monstruoase la guvernare, criza Leului, saracia, lipsa de motivatie,tiranul din Banat (Flavia) acum in exil.... si alte probleme serioase. Dar stai, astea nu le are deja????

Eh, ce rost are sa ne enervam, hai mai bine sa ascultam niste muzica buna,
Va invit funny Pictures, Images and Photos

4 comentarii:

Anonim spunea...

eu chiar te'am crezut cand ai zis "muzica buna", acum imi sangereaza timpanele! :))
da ce, romania are probleme? zoofilia sau plantofilia sunt doar niste hobby-uri mai vechi...

Andreea spunea...

plantofilia ? wtf?????? :)))

Anonim spunea...

cred ca lenebarbie se referea la asa ceva: http://www.youtube.com/watch?v=nQsHyhum5x8 :)

Anonim spunea...

plantofilia e un concept pe care l'am inventat eu. Si sunt mandra de el! :)) de el ca si concept, bineinteles, ca am observat ca exista multi din'astia printre noi...