marți, 23 decembrie 2008

EL ar trebui sa ramana acasa! Pe el, mortii il lasa!

Cred ca nu multi au ratat incidentul de la depunerea de coroane in cinstea eroilor revolutiei, cand Iliescu a fost botezat de cateva monede. Pe mine m-a distrat toata faza, mai mult, imi este clar ca Ilici nu avea ce sa caute acolo. El insa a tinut sa declare, printre altele ca:

Democratia câstigata în decembrie 1989 si libertatea de exprimare sunt in mod abuziv umbrite de asemenea elemente declasate, care au avut arul sa arunce asupra revolutionarilor autentici o imagine nemeritata in opinia publica. De aceea, ei trebuie izolati , dezavuati public. si chemati în fata instantelor pentru incalcarea legilor si regulilor de convietuire, pentru impostura si acte provocatoare.

Restul il gasiti aici.

Dar de ce scriu despre asta acum, cand totul a avut loc acum vreo 2 zile? Pentru ca am dat astazi peste niste poze interesante si frumoase de pe vremea cand raposatul era inca alive and kicking. Pozele fac parte din arhiva Fototecii online a comunismului romanesc. Badicii au postat niste poze cu tematica ludica. Domnule Presedinte, sa inteleg ca v-ati distrat?

[Fotografia #F019] Nicolae și Elena Ceaușescu in Moldova și Delta în vara lui 1976

[Fotografia #F018] Nicolae și Elena Ceaușescu in Moldova și Delta în vara lui 1976

Ce ziceti, la 20 de ani de la Revolutie, nu ar trebui sa ramana Iliescu acasa, si sa urmareasca evenimentul la televizor?

3 comentarii:

Radu S spunea...

bravo Flavia :)

Anonim spunea...

Sarbatori fericite celor mai tari fiinte din univers! :-P

Flavia spunea...

@florin: multumim pentru urari. si pentru recunoastere :)) si tu sa ai parte de sarbatori fericite!

@ raducu - danke danke