vineri, 5 decembrie 2008

Ce-i prea mult ... te indobitoceste!


Nu sunt eu o mare melancolica, si nici vreau sa dovedesc cuiva ca vremurile de alta data, cand nu masuram totul in mega giga si terra bytes, erau mai bune. Insa cateodata, cand vad ce gadgets mai pot fi inventate, ma ia cu ameteli.
Deci, acest mic rahat arata ca un I-pod, numai ca este un produs Microsoft. Si ce are el asa special, de trebuie sa dai pe el vreo 300 de dolari? Am scos de pe Amazon.com cateva detalii despre produs: Zune are capacitatea de a tine 30.000 de melodii, 25.000 de poze si 375 de ore de film!
Hai sa zicem ca Microsoft a scos pe piata magaria asta infecta ca sa atraga o parte a clientilor de la Apple. Dar voi, cei care cumparati Zune-ul, ce naiba e in mintea voastra?
De ce i-ar trebui oricarui om normal un player cu asa o memorie?? De mentionat: este un media player, deci in afara de poze, muzica si filme, NIET! Nu ai programe si aplicatii (care de obicei ocupa mult spatiu) ci doar un gadget care face zdranga-zdranga! Laptopul meu are 30 si ceva de giga! Si nu folosesc decat jumatate din capacitatea maxima! Nici daca as vrea nu as avea de unde sa scot 25.000 de poze! De unde atata timp?? Ai nevoie de aproximativ 7 ore, in care sa se faca 1 poza/ secunda ca sa ai atatea!Si 375 de ore de film? Cand te uiti la atatea filme? Mai ales ca, acesta are pana la urma un ecran de dimensiunea unei palme, deci nu se compara cu vizionarea unui film acasa, la un monitor ca lumea!
Parerea mea este ca daca ai asa un spatiu vast de storage, informatia in sine isi pierde valoarea! I mean... 120 de giga de entertainment?? Nu vi se pare putin prea mult?

Niciun comentariu: