luni, 8 decembrie 2008

4 steaguri la Primarie! .....

Am observat o campanie ce tot misuna in blogosfera care are legatura cu steagul Romaniei. Baiul astora cu campania Un Singur Steag care e de fapt? Ca cica noi avem un singur steag care ar trebuie sa aiba mereu aceleasi nuante si ca asta nu se intampla!!! Shocker!!!!!! Romania asta la nimic nu e buna! romanii astia nici macar un steag ca lumea nu pot sa aiba! Din toate probleme Romaniei adevarul este ca asta e cea mai grava! Nu stiu cum am trait pana acum in ignoranta asta! sa nu realizez diferentele de nuante!!Va este clar ca e din ciclul DOAMNE VOI ALTCEVA NU AVETI DE LUCRU??? Noaptea nu stiu cum o sa mai dorm (si daca va uitati la postul de jos o sa vedeti ca eu iubesc sa dorm!) datorita acestei probleme stringente.
Bun, acum gluma la o parte, nu asta vroiam sa spun. Am citit despre campania asta pe blogul unei foste colege de scoala si de organizatie :) (Salvati Copiii). Si cand am citit nu am putut sa nu ma intreb: ce probleme au astia cu nuantele? De ce nuantele nu mai sunt in trend? Pana la urma nu fiecare are propria lui imagine despre viata, despre Romania, despre steag? Nu fiecare are o imagine nuantata? Nuantele sunt cele care fac lumea asta sa fie interesanta si deloc previzibila. O sa spuneti ca bun, nuantele sunt ok in sinea lor dar nu cand vine vorba de steag. Dar o sa va intreb eu cu ce strica faptul ca vad un steag la granita cu o anumita nuanta de rosu si cel de pe balconul din vecini are o alta nuanta de rosu? Pana la urma e aceeasi culoare, nu am vazut unii sa vina pe strada cu steagul Romaniei in rosu verde si albastru nu? Adica daca vad un steag, pot sa imi dau seama daca e al meu (adica al tarii mele) sau e al altei tari. Si nu asta e important de fapt? Nu! noi vrem sa avem exact aceeasi nuanta, daca se poate sa fie toate facute in acelasi loc (cine stie, poate e o campanie facuta de vreun producator de steaguri :)))
Astea fiind spuse, am eu marea mica impresie ca in romani a dat boala campaniilor. campanii pentru orice, mai putin campanii de care avem cu adevarat nevoie. E ceva nefolositor, care pare funny si cool si poate poate strange adepti si fonduri? Haideti sa facem de O CAMPANIE! Nu neg aici valoarea si importanta unor camapanii cu adevarat importante si folositoare... ba dimpotriva, tin sa mentionez ca le diminueaza impactul, ploaia de campanii nefolositoare.

2 comentarii:

Flavia spunea...

sunt de acord cu tine!Sunt alte chestii mult mai importante pe care nimeni nu le baga in seama!Eu sustin campania fiindca recent am vazut un steag al Romaniei care avea roz si turcoaz(sper ca asa se scrie:) ) si faza e ca nu era la noi in tara si jur ca nu l-am recunoscut:))

Andreea spunea...

:)))))))
na faza asta e chiar funny! :)))
da pai atunci inteleg de ce sustii faza :))))