luni, 31 august 2009

Jumatatea goala, jumatatea plina

Jumatatea goala (ieri seara)

Cum cacat sa nu iti bagi picioarele in tot cand stai moarta de frig in gara din Haga, asteptand trenul de peste o ora (pentru ca cel pe care trebuia sa il iei a fost anulat) si auzi ca idiotii si handicapatii si cretinii anunta ca si trenul urmator intarzie o ora!!! Dar nu, asta nu e tot! La 5 minute dupa asta, primesc vestea bomba: din cauza nu-stiu-carei defectiuni, trenul care trebuia sa ma duca acasa in Bruxelles se opreste in Antwerp, unde "there are busses available." Sa va manance lepra de cretini ce sunteti, trebuia sa ajung in Bruxelles la ora 11:30, trebuia sa prind metroul care circula doar pana la 12. NU trebuia sa imi inghete oasele, sa nu am unde sa ma pis pentru ca WC-ul din gara este inchis (ce cacat???!!), si NU trebuia sa platesc inca 25 de euro pe taxi pana acasa! Ah, si TREBUIA sa scriu un post plin de entuziasm despre cum a venit Andre de ziua mea in Bruxelles, despre weekendul petrecut in Leiden, Haga si la Marea Nordului, NU sa redactez un post plin de ura si frustrare pe o cutie de pantofi (continand pantofi divini, din Den Haag, evident).

Mi-e ciuda ca stau ca proasta de una singura in gara, ca puteam sa fiu inca in Leiden cu Andre, ca am fugit cu 3 bagaje dupa mine ca sa nu pierd cumva trenul, ca fac pe mine si nu am unde, si ca, pe langa toate astea, mai stau si la un metru de un cuplu amorezat, care ar trebui sa se afle intr-un pat sau o buda (deschisa) si NU in gara. Caca-m-as!!!!

(Evident ca Andre putea sa fie aici in 15 minute, dar de ce as mai avea credit pe telefon sa o sun?! Caca-m-as!!!

Later edit: In Antwerp am asteptat inca o ora dupa un tren, si ala a intarziat 15 minute, am ajuns in Bruxelles si gara era inconjurata de un santier, a trebuit sa mai merg cu nenumaratele kilograme de bagaje vreo 15 minute pana la un taxi (timp in care trebuia sa ma abtin sa nu fac de mine pur si simplu, dar si de frica boschetarilor ce imi solicitau favoruri sexuale). Caca-m-as!

Da, chiar am scris pe o cutie de pantofi. Si da, pe cutie chiar sunt 2 gemene.
Jumatatea plina


Nu pot totusi, dupa un somn sanatos cauzat de un souvenir din Olanda, sa nu ma bucur de ultimele zile cum se bucura un copil mic cand primeste un mega tort (da, mancare oameni buni, nu jucarii!)

Leiden si Haga sunt divine. Nu ma chinui sa fac o descriere de ghid turistic, pentru ca e prea sec si nici nu ma pricep. Va bombardez in schimb cu poze. Bang bang!



















7 comentarii:

Tomata cu scufita spunea...

Vaaai ce poze frumoaseeee. :)
Si nu doar ca sunt dintr-un loc pe care nu l-am vazut ci si pentru ca razbat chestii din ele, cum ar fi bucuria ca v-ati reintalnit. :)

Cârtiţoiu` spunea...

Uaaai...naşpa...mai ales că, după câte văd ai fost singură. Şi-n plus, wtf? Am crezut că de-astea se-ntâmplă numa la noi. Mişto Olanda aia. Parcă m-aş muta acolo.

Anda spunea...

Mi-e dor de voi, feteleor. Si chiar daca am inceput sa nu mai urasc barbatii cu atata pasiune, ca la inceput, incep sa urasc distantele. Va pup... si va invidiez un pic asa ca ati mai vazut marea inca ofata [a cata oara oare?] anul asta.

Flavia spunea...

@ tomata - da, bucuria a fost majora! si mi-a placut ca am vizitat haga si leiden, ca in amsterdam si rotterdam am mai fost.

@ cartitoiu' - singura, fara mijloc de comunicare, fara muzica, fara buda, fara haine groase dar cu instincte criminale foarte pronuntate!

@ anda - si eu le urasc, fir-ar ele sa fie de distante! stiam eu ca viata reala nu e asa peachy! dar hey, there's always christmas! si anul nou!
cat despre mare, superba, divina, out of this world! ma bucur ca am vazut atatea mari anul asta- mediterana, adriatica, neagra si nordului!! si vezi ca si tu o vei vedea pe ultima!!! soon!

Andreea spunea...

draguto!!! cum sa ti se intample asa un kkt! trebuia sa te duc eu pana in haga cu masina si gata. sa fiu sigura ca totul ii ok. is o proasta! te pup draguta mea divina, ne vedem super mega extra terra repede :)

Flavia spunea...

andre, pana si eu stiam, in subconstient ca e imposibil sa ajung la timp. asta e pur si simplu viata mea. s.m.e.t. repede! uite-te de portmoneu! ti-am trimis mail! :)

silvi spunea...

observ ca mi s-o furat s.m.e.t -ul. nu apreciez, in special pt ca nu s-a cerut nici un drept de autor. urat fetelor, urat :) pozele sunt divine si as fi vrut f mult sa fiu acolo cu voi doua :) chiar mega mult