sâmbătă, 4 aprilie 2009

Vreau sa ma distrez, sa ma simt bine ....

Mai tineti minte melodia asta de la Andre?
"Vreau sa ma distrez sa ma simt bine sa o fac cu cine imi place sa ma iubeasca doar pe mine!!!" YEAHHHH! :)))
Ma rog, prima parte cu distratul si simtitul bine vreau sa imi fie un indemn vacanta asta acasa. DAca toate noptiile o sa fie ca aseara apai stiu sigur ca asa o sa fie!!! Ingredientul maxim de aseara a fost un jeep mai mic decapotabil in care eram mai multi oameni decat ar fi fost legal :) Ma rog, dupa o shaworma si un suc (ca doar asa se distreaza rock starurile care merg cu jeepurile decapotabile!!!:))) ne-am miscat fundurile in alta masina, nu la fel de exciting dar mult mai comfortabila si oricum extrem de draguta si ceruita si luna bec si in afara si inauntru(do I detect some obsessions??? :))
Nu va retin prea mult, va dau doar o melodie foarte, foarte frumoasa pe care am ascultat-o aseara tolanita intr-o masina rosie si am avut un perfect moment just right there!!! :)


Sper ca ii ok melodia ca pentru un motiv sau altul, noua la compul de acasa nu ne merge sound-ul de la youtube deci alegerea a fost pe bajbaite ca is o mie de clipuri cu Michael Buble si Home! :)

Concluzia postului: am lipsa de calciu! nu cautati sa gasiti o legatura intre post si aceasta concluzie, am vrut sa va anunt doar. si din cauza asta am avut azi-noapte un carcel la picior atata de dureros ca aproape mi-a venit sa lesin!!! De azi promit sa ma fac branzo-lacto-maniaca!

Update: na ca am ajuns la un net prost dar cu un comp bun :)) la giulan acasa si am putut sa schimb melodia. Am cautat cam mult, toate versiunile erau proaste si uite ca tot harry potter ma salveaza!!!! Harry I heart you !! :))

8 comentarii:

Carmen spunea...

Melodia se numeste "EVERYTHING" de Michael Buble.
Te cam face sa iti fie dor de toate si de toti, fie ca e mamaliga branza sau vecina din colt sau satul bunicilor.

Andreea spunea...

pai e ciudat pentru ca eu am vrut michael buble si home si acolo scria ca e home nu ca e everything!! :)well cand ajung la un net cu youtueb pun melodia buna :) desi si everything cum spui si tu e perfecta! :)

silvi spunea...

andre am verificat eu acuma, la un comp adevarat , nu caricatura cum avem noi acasa si melodia care ai pus-o tu pe blog e home, dar e de cea mai proasta calitate :P. besos

Mai InaltDecatVoiDoua-LaUnLoc spunea...

Melodia, Silvia, e de cea mai proasta calitate pentru ca este un cover(unul foarte nereusit chiar).Sa aud, sa aud, sa aud inca o data: care masina este draguta, ceruita si comfortabila?? :D mda..cica "nu la fel de exciting"..nu e exciting pentru ca nu va place voua sa mergeti tare!!pt. fibisan cred ca a fost exciting cand si-a scos...bustul pe geam ;).anyways..the perfect moment a avut loc in masina mea..iei!
P.S. : Carmen, melodia nu se numeste "Everything", se numeste "Home".e faina si prima
P.S. 2:macar am portbagajul mai comfortabil si mai INCAPATOR decat za gip ;)la casetofon trebuie sa mai adaug niste boxe.stim noi de ce.

Andreea spunea...

@ multpreainaltul :))
ai portbagajul mult mai comfortabil decat jeepul pentru ca jeepul nu are portbagaj deloc asa ca nu se pune!!! dar da, pot sa recunosc ca ai portbagajul mai mare decat masina lu popa, na, sa dam cezarului ce e al cezarului :)
si de unde pisici sa stiu ca e cover daca noua nu ne merge youtubeul acasa!!!!!????????
la casetofon nu trebuie sa mai pui nicio boxa dar poti sa pui pe repeat continuu Home!!! :))))

parteagermanadinmine spunea...

...asta pt ca "za gip" nu are portbagaj:))...si pt toate cele intamplate in masina ta a trebuit sa te duci pana in.....si sa si "fortezi rosu" masinii tale...imi cer scuze inc-o data pt accesul de FURIE!!!

Andreea spunea...

da :)))) vai fibisan rad ca proasta singura pe aici.
si inca o data vreau sa imi cer scuze pentru .... :)))))
Un ras ironic fibisan, un ras ironic si mergi mai departe!! :)))

Mai InaltDecatVoiDoua-LaUnLoc spunea...

mda..(zise el, razand ironic)..observ ca ati schimbat melodia pana la urma.numai ca baietul cela cu ocheti strica toata socoteala(a se citi Harry).end of post.

P.S.: ce face un cal intr-un lan de cannabis?? Paste fericit!