miercuri, 15 aprilie 2009

Munca patriotica - episodul porumbului

"What do you know? None of you had to grow a tomato or a carrot!"

Stim multe! Profesorul nostru de legislatie ar fi uimit sa afle ca gemenele (toate 3) au facut ieri munca voluntara si patriotica: au semanat porumb! Andreea avea deja antrenament la sapat (exercitiu soldat cu rani in palme), iar eu, neinitiata, am fost indusa in eroare de domnul Costica si am sarit ca arsa la auzul unui sobolan defapt inexistent.
Toate ne-am bagat mainile prin boabe de porumb otravite. Eu am vrut sa-mi fac de cap cu otrava, dupa ce am auzit ca nu e foarte puternica si ciorile sunt imune, dar am lasat-o balta pentru ca am vrut sa imi pice bine mancarea. Mancarea este, pana la urma, inainte de toate - mai ales ca bunica lui Giulan ne-a facut o mega supa de galuste si un fel de ciulama de pui.

Puncte culminante:

Triplul Axel executat impecabil cand am auzit sobolanul imaginar
Vena de pe gatul Silviei, gata sa pocneasca de nervi cand a fost trezita de noi



Am inteles ca peste vreo saptamana-doua, o sa inceapa sa apara buruienile care trebuie scoase. Speram ca ajutorul ne va fi solicitat din nou!

3 comentarii:

Victor spunea...

Norocoaselor! Ce poate fi mai placut decat sa fii la tara pe vremea asta... Pentru mine e sarbatoare de fiecare data cand merg la cineva la sat ca toti bunicii mei sunt in Timisoara si am crescut printre betoane...

Răzvan spunea...

Nu ştiu de ce, dar am impresia că un om care stă la muncă de câmp 12 ore, o să fie mai fericit decât o să fiu io vreodată...
Just look at your faces, numai zâmbete văd...

Andreea spunea...

pai bunicii mei is la orsova, nu e chiar beton dar tot nu am avut sat sau pamant de lucrat si dinastea. dar acum cu prietenul nostru giulan recuperam!!!! :)
da razvane, ne-am super distrat a fost chiar foarte fain!!!