miercuri, 1 aprilie 2009

Melodie cu dedicatie

Dedic aceasta melodie tuturor prietenilor care ma cunosc :)))
Sau la toti dusmanii
Sau tuturor prietenilor si dusmanilor :))

DE FAPT O DEDIC TUTUROR CELOR CARE SUNT HARRY POTTER FREAKS CA SI MINE! MI-A DAT MELODIA O COLEGA SI O ADOR! AM ASCULTAT-O AZI IN NESTIRE!




P.S. care era faza cu astia de la radio care dedicau melodii tuturor prietenilor care ii cunosc??? exista si prieteni care nu ii cunosc? Poate ei realizeaza ca prieteni tot aduni de-alungul vietii, si sunt inca out there acolo viitori prieteni pe care inca nu i-au cunoscut. Dar e frumos din partea lor sa nu le dedice si lor melodia? DAca tot ii au in cap, si stiu ca exista acolo undeva doar ca nu ii cunosc inca, de ce nu le dedica melodia lor?

Uite ca eu sunt draguta si sensibila si dedic melodia si prietenilor care ma cunosc si prietenilor care o sa ma cunoasca in viitor si prietenilor pe care nu o sa ii cunosc niciodata( asta asa ca sunt generoasa!). Prieteni viitori: abia astept sa va cunosc! Prieteni pe care nu o sa va cunosc niciodata: imi pare foarte rau ca drumurile noastre nu se vor intalni! Prieteni care ma cunosc: va pup si va iubesc si ne vedem in 2 zile!

3 comentarii:

Flavia spunea...

IN PRIMUL RAND SCRIU CU CAPS CA SA SE FACA BINE INTELES TONUL ANOST! SA SE STIE CA ACEST POST ESTE DOVADA MINCIUNILOR CARE MI LE VINDE ANDREEA CAND IMI ZICE CA NU MAI COMUNICA CU PROASTE FRUSTRATE SI ENERVANTE!
2. DACA TU AI IMPRESIA CA VEI AVEA ALTI PRIETENI IN VIITOR, TE INSELI, MY FRIEND, TE INSELI! AI O TURMA DE SACALI CARE VA ASIGURA CA ASTA NU SE VA INTAMPLA!!!!

Andreea spunea...

mersi flavia. mi-ai portretizat foarte gri viitorul :)))

Răzvan spunea...

Puf... ignor HarryPotter-ismul, tonul Flaviei... Mă concentrez asupra faptului că ne vedem în curând...
Abia aştept să te văd!!!