luni, 6 aprilie 2009

Dragostea de sora!!!!

Na ca tot spunea Ionesta ca ii plac posturile scrise de mine pe fuga :) va servesc una calda, inainte sa plec la teatru cu cativa bloggeri timisoreni :)
Azi am fost la maica-mea la cabinet sa imi fac dintele rupt - precizez cu caps lock ca e vorba de dintele din FATA!!! - si sa vezi si sa nu crezi sora-mea apare cu zambetul pe buze si cu dintii intacti la cabinet.
Vrea sa imi puna ea dintele!!! Si asta s-a si intamplat.
nu stiu daca am uitat sa precizez ca sora-mea Silvia e inca o mica studenta in ale stomatologiei si ca nu prea a practicat meseria asta nobila deloc, sau ma rog semi -deloc. Si stiu ca am mai precizat ca e vorba de dintele din FATA! dar trebuie sa spun inca o data. Ideea e ca eu acum vreo 6 ani mi-am ciobit dintele din fata pe o trotineta - DA pe o trotineta, va las cateva secunde sa va dati seama cati ani aveam pe atunci, DA, vreo 16 si totusi, pe trotineta! si inca ceva secunde sa radeti pe faza asta. Na si faza este ca mi l-a pus mama, dar nu vrea sa mi-l imbrace inca si eu cum nu renunt la bomboane pe bat si alte cele imi rup dintele cam o data la 2 ani. E pai anul asta a venit din nou vremea.
Cum s-a intamplat? am mancat o bomboana pe bat,am mancat-o aproape toata, am spart-o cu dintii ca sa ajung la guma divina din centrul bomboanei, am moflait-o toata pana la extaz si totul ok, dintele la locul lui. si cand dau sa arunc batul, ce vede haplea? o bucatica mica, mica de guma cu bomboana prinsa inca pe bat! ... da, ideea e ca atunci l-am rupt. atunci pe loc, in metro, in Bruxelles la mii de kilometrii si o luna distanta de mama si stomatologul meu in acelasi timp.
Na si va spuneam ca azi sora-mea m-a transformat in cobai. CAteva franturi din conversatia medic-pacient sau ma rog sora geamana cu sora geamana :

Mama zice: pacientul nu trebuie sa simta durere. Silvia: Da, dar ea e andreea nu e pacient! ---- well Silvi, I don't know how to put it straight for you, sunt pacient, si mai mult decat atat sunt om, si mai mult decat atat, nu am pragul de durere destul de ridicat!
Andreea, daca te doare nu ma intereseaza sa nu te prind ca tipi ca dupa ma cearta mama!!! :)))
Andreea, sa nu iti fie frica, daca iti tai buza sau obrazul, maxilo e aproape!! (adica spitalul de urgenta de maxilo faciala)
Andreea, ce pisici te uiti cu ochii aia mari la mine ca ma sperii si ma emotionez. Nu te mai uita!!! CE ? te doare???? inchide ochii, sa nu ii mai vad, inchide-i!!!!

ma rog, mi-au facut printre tipete si strigate dintele, dar cica doar provizoriu. Eu le-am zis, nu va jucati, nu mi-l faceti provizoriu, faceti-l sa dureze pentru ca voi pe mine aici nu ma mai prindeti!!!

Si asta mi se intampla mie, una care nu suporta sa mearga la orice doctor, care o obliga pe mama sa stea cu orele la cabinet pentru ca vreau mici pauze, pentru ca inchid gura cand nu trebuie, pentru ca vreau sa spun ceva fix in momentul in care imi baga freza in gura si tot tacamul.
Ca sa vedeti prin ce am trecut! Sa mai zica cineva ca nu o iubesc pe Silvi!

10 comentarii:

Flavia spunea...

nu am apucat sa citesc nimic din post pt ca sunt pe fuga :) dar mi-e dor de voiiiiii :)

raisa spunea...

rad ca vaca!! abia astept sa va vad, mi s-a facut mega drag :))

Răzvan spunea...

Pentru că-i soră-ta, trebuie să-i fii cobai. Doar nu era să te duci la un dentist normal?
Cine-o zis că n-o iubeşti pe Silvi? Hai să-l batem!!!
P.S. Cum o fost la teatru cu bloggeri timişoreni? :D

Victor spunea...

Si eu nu aveam cui sa ma plang de chinurile prin care am trecut asta iarna :)))

Cârtiţoiu` spunea...

Acuma trebe şi sora ta să înveţe pe cineva. :))

Andreea spunea...

@ flavia: apai citeste-l si mai vb dupa vaco!
@raisa: hai ca nu mai e mult, o luna!!! si ne vom bronza la Capo de Gata :)) sau ma rog cum se scrie
@razvan: a fost foarte fain la teatru cu bloggerii :)
@victor: victor daca vrei organizam un counseling group pentru cei care au fost traumatizati de medicii dentisti. dar trebuie sa fie incognito ca sa nu afle partea mea de familie dentista :)) Incep eu prima destainuirea? Buna, sunt Andreea si am fost traumatizata la stomatolog! :)
@andra: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Asta a fost un urlet dezaprobator!!!! :))) Si daca spui ca trebuie si ea sa invete pe cineva, vezi ca e in fiecare marti la UMF la cabinet, langa posta, treci pe acolo sa iti faca si tie un detartraj ceva! :)))

Tomata cu scufita spunea...

Silvi nu prea te iubeste pe tine. :)))

Andreea spunea...

:))) ba ma iubeste doar ca asa isi manifesta ea dragostea :))) prin durere :)

Dani spunea...

eu pe de alta parte am foarte mare incredere in fratemiu, și sunt bucuros sa ma trateze :).
Deși țin și acuma minte o injecție ce mi-a făcut-o prin anul 4-5 al lui de studenție, ce ma doare și acuma :))). Ma rog am fost avertizat înainte de a fi înțepat ca injecția ma va durea indiferent de cine o face.

Andreea spunea...

pai si eu o sa am incredere in silvia. am incredere si acum ca o sa devina un mare doctor ... dar nu este inca :))