joi, 9 aprilie 2009

Soft Ice Cream :)


Astazi lenevesc toata ziua. Vreau sa am forte pentru o seara in D'arc. Asa ca astazi nu gandesc, nu scriu ci doar citesc si privesc. Va dau si voua ceva mic de citit :)
Astazi stateam in pat si ma uitam la televizor pe la 3 dupa-masa. Nici nu stiti ce ma bucur ca pot sa fac asta acasa... Am vazut o revista undeva langa raft care parea ca nu am citit-o. Era The One din Martie. Aici am gasit un articol foarte fumos scris de Maurice Munteanu care m-a facut sa inchid televizorul, sa pun muzica si sa zac in pat doar eu si filmele din capul meu.

Cateva citate pentru ca nu pot sa ma abtin:

" Naturaletea si firescul cu care cei doi isi traiesc povestea de dragoste, micul lor univers, absenta lucrurilor spuse si facute inutil m-au facut sa imi dau seama ca o secventa coerenta, completa si autentica nu se poate desfasura decat intre un barbat si o femeie."

"Sunt convins ca nu exista de fapt relatii perfecte. Sunt convins ca orice cliseu poate transforma o relatie cu potential intr-un esec lamentabil, jucat la scena deschisa. Dar actorii nu trebuie sa se indoiasca niciodata de faptul ca exercitiul cel mai bun il pot face pentru a-si pastra normalitatea, in afara de lectura, este sa se indragosteasca."

"E ca si cum ti-ai alege un parfum. Ideal este sa reusesti sa iti alegi un singur parfum si sa fii convinsa ca acela este parfumul tau. Si nu trebuie sa fie un parfum nou, un parfum pe care trebuie sa il recunoasca usor, oricine.Un parfum trebuie sa te insoteasca o viata, sa te cucereasca pentru o viata."

" Asadar, in copilarie aveam o vaga idee despre ce isi doreau femeile. Acum, pot presimti cu precizie matematica ce isi doresc.Tocmai acesta este motivul pentru care nu am vorbit despre tendinte, despre accesorii,despre mode trecatoare sau mai putin trecatoare. Pentru ca femeile isi doresc la unison o poveste de dragoste. Nu o pasiune neinteleasa, nu o aventura nemaivazuta, nu un sir interminabil de relatii. Pur si simplu o poveste de dragoste. In cel mai clasic sens al cuvantului! "

8 comentarii:

marian spunea...

Buna!

as vrea sa-ti trimit un mesaj privat si sa-ti propun o colaborare, insa nu am gasit un e-mail pe blogul tau...

cum procedam?

marian
gherghescum@yahoo.com
www.bespecial.ro

Andreea spunea...

pai procedam in felul urmator, iti trimit eu un mail acum :)

Răzvan spunea...

M-aşteptam să ai nuştiu câte comentarii la articol... i guess not... Probabil că am fost printre primii care au citit articolul, am refuzat să-ţi scriu ceva, asta să nu te demoralizez cu nepăsarea mea faţă de subiectul pe care l-ai tratat...
Acum, că nu am eu nici o legătură cu ce-ai scris tu, nu înseamnă că nu e frumos...

Flavia spunea...

how nice! e in ton si cu starea mea de spirit!merci :)

chuckkie spunea...

ce cunoscute ati devenit deja! colaborari, chestii... reclame :) prevad ca in curand o sa-l faceti pe zoso sau cabral sau care o mai fi acuma primul blogger al tarii :)

Andreea spunea...

@razvan: apai ma asteptam sa nu gusti postul asta :))) daca vrei tii pun si eu poze cu pistoale sau oameni care se bat cum mi-ai pus tu torturi la torturi. vrei? :)
@flavia voicu: nu e asa flavia? numai noi fetele putem sa gustam astfel de citate -vezi razvan mai sus :))
chukkie: tu ne prevezi un viitor stralucit. cu toate astea, mai bine ceva CEO mare sau ceva super tare in administratia publica as vrea decat cel mai bun blog din tara :)))

Ciprian D. spunea...

Desi se anunta o zi buna iti urez: o zi excelenta! NA!

Răzvan spunea...

Hai măi... nu-s aşa sadist & cold... cred...