sâmbătă, 3 octombrie 2009

So....this is the economics class, right?

Priviti cum a decurs ora noastra de economie ieri. Tin sa precizez , pt cei care nu stiu ca eu momentan sunt in Leiden, Olanda unde fac un master inter-disciplinar in European Union Studies. Am colegi cu backgrounduri total diferite, de la lingvistics la law si de la political sciences la business administration( adica eu).
Proful de economie este o figura. Il ador, e geeky si dragut, mananca economie pe paine dar este atat de dezordonat in explicatii si in desenarea grafurilor ca nu mai intelege nimeni nimic din ce vrea sa zica.
Priviti cursul de ieri in cateva poze.:) Se vorbea despre preferential trade agreements (PTAs) si ce efect au asupra pretului pietei (in tara importatoare, in tara exportatoare cu care are PTA si in tarile cu care nu are PTAs dar cu care still trades).

Dupa prima ora:

Cei care au un background in economie (in categoria asta ma aflu eu asa ca poza este dupa notiele mele:



Cei care nu au un background in economie( aici am facut o poza dupa notitele unui coleg cu care ma inteleg foarte bine, din Cipru):



















Dupa prima ora, la o tigara, colegul meu si toti cei in situatia lui, s-au plans de mama focului. Noi cei care intelegeam ceva incercam sa le explicam.
Tigara se termina si incepe a doua ora de curs.



Dupa a doua ora de curs:

....si cei cu background in ecomonie au cedat printre care si eu, of course, dovada o aveti aici) :




Alternativa??? Pentru mine none, pentru Vasilis insa a existat una: Scrie in limba ta franturile pe care le intelegi din lectie:

4 comentarii:

Zuzu spunea...

Vailis ce a scris pe ultimile randuri?
o poezie?:-))
terminata in cuvantul "verzi"?
:-))

Andreea spunea...

putea sa scrie si secretul pentru pacea mondiala, nu stiu greceste asa ca... :)))) dar oricum si daca mi-ar fi explicat el in greceste cum sta treaba cu grafurile as fi inteles la fel de mult cat am inteles in engleza de la prof!!!:))))

Flavia spunea...

andreea! floricelele tale! vesnicele floricele! pe care le desenai si cu creionul pe masa acasa cand nu mai aveai loc pe foi! divino!

Andreea spunea...

nu numai pe masa flavi, daca iti amintesti si pe pantaloni si pe piele :)))