sâmbătă, 1 august 2009

I used to drink, I used to smoke, but then I danced

Aseara am fost la Warm -Up pt House Parade. Daca imi spunea cineva acum jumate de an/un an ca mie o sa imi placa house/trance ii spuneam ca e nebun. Daca imi spunea ca o sa simt bucurie pura cand aud un beat dinasta atunci chiar credeam ca a luat-o pe aratura :). Si uite ca s-a intamplat.
Stiu ca acum vreo 2 ani in Heidelberg ne-a aratat un coleg un DVD cu Armin van Buuren Live si mi s-a facut pielea de gaina dar nu am dat mare importanta acelui eveniment.
De-clickul s-a petrecut intr-o noapte de primavara,anul asta, in clubul Le You din Brussels. In seara aia am fost de neoprit (mint, m-a oprit la un moment dat un superb pentru un random kiss :P - Flavia si cu Teo se uitau hipnotizate la mine. Si de atunci iubesc muzica asta.
Spre marea mea bucurie plec in Olanda la sfarsitul lui august, patria mama a lui Armin si a lui Tiesto asa ca promit sa profit la maxim de asezarea geografica prielnica. MAI ALES CA!!!!! Armin van Buuren s-a nascut in Leiden!!!!!!!!!!!! si si-a inceput faculta fix unde o sa fac eu masterul!!!!!!!!!! Este clar destinul! Am fost marti cu Popa si Raisa la Szeged si era o familie langa noi la restaurant din Danemarca si toti aveau tricouri albe si pe spate aveau numele lor de familie si tara. Mi s-a parut dragut si am zis ca si eu vreau sa fac o data o excursie dinasta cu tricouri la fel.Le-am zis ca la mine vreau sa scrie Van Buuren, Nederland :)))
Ma rog, pana la party-urile din Rotterdam sau Amsterdam si la excursiile de familie cu Armin (I wish! :) mai este cel putin o luna asa ca ma multumesc si cu House Parade-ul de la Timisoara. Desi nu pot sa nu ma enervez ca fix weekendul asta la mare canta si Armin si Tiesto si eu merg abia weekendul viitor!
Aseara am fost la Warm-up pentru ca am inregistrat un intro pentru niste Dj noi care au mixat aseara si am vrut sa imi aud vocea. Muhahaha:)Bineinteles ca la norocul meu nu am auzit decat ceva distant din parcare, ca nu am ajuns acolo la timp! :(
Diseara incepe nebunia !Sunt curioasa cum o sa fie :)

Cado! Cado! Cado! :)

5 comentarii:

Anonim spunea...

Si mie imi place de Armin, de prin liceu chiar. Desi nu pot sa spun ca ma omor dupa muzica asta, el e unul din "greii" pe care ii ascult cu placere, ca si Faithless, de altfel.
Si pleci la master in olanda? La Leiden, din cate am inteles?

Andreea spunea...

yup :) armin e un superb si who's watching e una din melodiile mele preferate ever. si faithless sunt divini, eu pe metro in bxl numai faithless ascultam :) si da plec in leiden la master, abia astept! :) imi pare asa rau ca poate nu ne vedem in tm!!!!!!!!

Razvan spunea...

Poti scrie si numele meu pe tricou ! Nu ma supar !
Ciao

dn spunea...

armin le simnte uneori putinel mai bine decat tiesto...si nu e house, e trance!:D ...diferenta o sa o simnti dupa vreo doi ani de ascultat. ;)

Andreea spunea...

haha :) rosca din pacate nu pot ca ar trebui sa scriu Rosca Romania si a zis Popa ca nu e smecher sa scrii asa :)))
@dn: stiam ca armin canta trance, de aia am scris house/trance :) bine, asta nu inseamna ca daca imi dai o melodie stiu sa disting cele doua genuri :P - inca sunt novice :) mai vb insa dupa anul de master in olanda :))