miercuri, 10 iunie 2009

Do you have what it takes?

Am primit o leapsa de la Anda si in primul moment am ramas putin perplexa pentru ca nu stiam daca am ce sa scriu la ea - trebuie sa scriu despre probele de foc dintr-o relatie. Eu de la 17 ani pana acum cateva luni am avut aceeasi relatie over and over again. Asa ca mi-am zis, well, nu cred ca sunt in masura sa scriu nimic avand in vedere ca nu le-am experimentat. Dar timpul nu este pierdut si avand in vedere ca sunt nou intrata pe piata nu strica sa imi fac aici un crez de la care sa nu ma abat! Si cand spun asta, stiu ce vorbesc, mi s-a intamplat recent sa ma abat de la niste standarde si reguli doar pentru ca baiatul arata foarte...foarte bine :P - si nu vreau sa se mai repete.
Eu o sa privesc leapsa in the short run, adica primele probe de foc, de la inceput de drum.
Buuun. Si cand m-am hotarat eu sa fac leapsa m-am uitat si in ograda vecinilor sa vad ce au scris ei. Si apoi m-am gandit la probele mele. Si mi-am dat seama, din nou, ca sunt mult mai superficiala decat vreau sa par.
De ce spun ca sunt superficiala? pentru ca primul lucru care mi-a venit in cap atunci cand m-am gandit la probe de foc au fost PANTOFII!Adica pentru mine, nu o sa existe o relatie si nicio alta proba daca nu imi plac pantofii respectivului! Nu conteaza in ce e imbracat, daca pantofii imi displac la culme e un semn ca trebuie sa merg mai departe.Si problema e ca e o bariera de neclintit!Stau si acum, ma uit pe geam, si ma gandesc, caut un semn ca nu sunt chiar asa superficiala... si degeaba, ma chinuie doar gandul ca as putea sa fiu cu cineva care poarta pantofi odiosi :) Rau fizic!
Bun, si daca ai pantofi ok inseamna ca ai si ok-ul pt un inceput de relatie. Si vine a doua proba de foc peste care iarasi nu pot sa trec ( ma rog,au exista doua situatii in care m-am facut ca nu vad dar imi pun cenusa in cap pentru ele!) este proba SMS-ului.Cand esti cu mine si vorbim poti sa spui orice, iert, conversatia curge, ai sanse sa te scoti. Dar cand trimiti un SMS prost, e scris negru pe alb si nu mai ai nicio sansa. Si aici nu ma refer neaparat la macelarirea limbii romane, poate mai gresesti o data, poate ai fost neatent. Apropo de asta, mai bine scrii fara cratima decat sa pui cratima unde nu trebuie! Nu stiu de ce mie mi se pare mult mai inacceptabil! Dar da, sa ne intoarcem la mesaj! Daca ai scris pupik sau te pup dulce sau pusi mic sau cine mai stie ce kkturi sau daca scrii ceva siropos nu mai ai nicio sansa! Daca te pune naibii sa imi scrii ceva romantic si luat de pe net de genul lacrima pe obraz si ingerii cu o aripa esti ras de pe fata pamantului!!!! Imi pare rau, dar nu exista scuze daca folosesti asa ceva!
Si ma rog, aici am vrut iarasi sa fiu superficiala si iarasi sa ma gandesc la inceput de relatie si sa mai spun cum arata camera ta (si aici nu ma refer la dezordine!) si prima melodie pe care mi-o trimiti. Dar nu am scris asta! :P
Daca e sa o luam si pe alte criterii mai profunde, o proba de foc importanta este prima intalnire cu prietenii. Adica prima intalnire cu prietenii tai si prima intalnire cu prietenii mei. Daca prietenii tai sunt ok, sunt prietenosi si sunt funny ai trecut testul. Mie mi se pare ca te caracterizeaza grupul de prieteni si relatiile de prietenie pe care le ai. In primul rand trebuie sa ai prieteni! Daca nu ai prieteni buni, e clar ca e ceva wrong with you. Apoi, trebuie sa faci o impresie buna prietenilor mei. Daca baietii rad de tine- pe fata sau cand nu esti de fata, ai slabe sanse de supravietuire. Daca insa fetele nu te plac esti dead and buried already.
Despre chestii fizice nu vorbesc ca tocmai mi-a zis tata azi dimineata ca mi-a citit blogul:)Ma rog, lasand gluma la o parte, e absolut clar ca asta e o proba de foc, dar stiind ca nu sunt speciala ca vreau sa fie ok partea asta nici nu o dezvolt.
Si cam atat mi-a fost, nu vreau sa ma bag in probele de foc in the long run pentru ca tocmai iesind dintr-o relatie esuata e absolut clar ca am avut ceva probe de foc pe care eu si/sau el nu le-am trecut.
Si sa dam mai departe leapsa pentru ca si eu am curiozitati :) Radu, te provoc ca si asa imi spuneai tu ca ai devenit tot mai pretentios :) Lene Barbie ca si asa am vazut ca ai reinviat blogul, poate o leapsa iti prieste :) si..... lui Dani nu i-o mai dau pentru ca tocmai am vazut ca Paul mi-a luat-o inainte :P
Later Edit! -pt ca am vazut ca nu sunt singura care are o problema cu pantofii, vreau sa vad ce spun si Cinzia, Flavia Voicu si Andra. Se pare ca we're not so different you and I, girls :)

21 de comentarii:

Cinzia spunea...

:))) Dap, superficial. Astea sunt si criteriile mele. :)) Si cred ca am o problema. As vrea sa trec peste proba "pantofi"... dar nu stiu daca se va intampla vreodata...

Flavia spunea...

I agree! Poate ca suntem superficiale...but come on chestiile astea chiar conteaza si cine zice ca nu il intereseaza catusi de putin minte!Asa ca let us be shallow ca e spre binele nostru :))

Cârtiţoiu` spunea...

Am crezut că numa eu îs dusă cu pantofii, dar mă bucur să văd că nu-s singura. :D

Andreea spunea...

faza cu pantofii e chiar vitala, asa e :)) si pt ca m-ati facut curioasa va dau si voua leapsa sa vedem ce spuneti voi!

Anda spunea...

As vrea sa precizez ca m-am abtinut, nu-nu-nu... M-AM MUSCAT DE MANA sa nu scriu ca tipul trebe sa aiba teneshi. Jur! Adica na, Blonzi [sau roscati] cu tenesi sunt DIVINI. Stiu eu cativa :))) Si pe bune ca vreau sa ma lecuiesc. De teneshi macar. Ca eu mi-s obsedata si trebe sa am unii [mult mai multi decat am acum] nu inseamna ca trebuie sa-i aiba si restul.
Si precizez, intre un tip cu cei mai frumosi pantofi [fancy, seriosi, normali whatever] si unul cu cei mai jerpeliti tenesi, il aleg pe ala cu tenesi si nici nu ma uit la fata aluia cu pantofii.
Ca sa trec peste asta probabil trebuie sa nu apuc sa-i vad papucii si sa ma hipnotizeze cu altceva... habar n-am [nu mai zic de par blond, ochi verzi ca deja devin redundanta] :)

Andreea spunea...

sa stii ca si eu l=as alege tot pe ala cu teneshi anda :)))doar ca pe mine nu prea cred ca ma poate hipnotiza cineva in asa hal incat sa nu ma uit la pantofi :))

Anda spunea...

Eu eram convinsa rau de tot ca nu ma poate hipnotiza nimeni, adica no-fuc*in*-one [ca sa te citez - eram pietrificata - apropo, rezonez cu visul respectiv mai mult decat as fi crezut initial]. S-a intamplat. Mi-am revenit si incep sa analizez damage-ul. Si sa-l repar. Merge :P

Andreea spunea...

stai anda ca nu am inteles. ti-ai revenit in sensul in care ai realizat ca totusi pantofii sunt importanti sau ? daca da, I like it :P, daca nu si de fapt ti-ai dat seama ca teneshii nu conteaza te apreciez, ai ajuns la un nivel mult mai inalt :) (cat despre postul cu visul, pe care l-am deletat ca era prea horror sa imi amintesc constant de el:) -da, cateodata iti vine sa dai cu pumni si picioare :))

Anda spunea...

Mi-am revenit si mi-am dat seama ca teneshii conteaza :)) [pantofii nu :P]
Cat pot sa fiu de superficiala, but I like it too.

Andreea spunea...

haha,bine ai revenit in club atunci! pai da, da, cand zic pantofi zic cu ce este incaltat - ca sa nu se creeze confuzii :))

Radu S spunea...

=))

Jamil gura de aur(alex, in caz ca iar crezi ca e fibisan) spunea...

vai! trebuie sa ma duc sa-mi cumpar neaparat alta pereche de pantofi :-s...de-aia nu se uita femeile dupa mine :(

Andreea spunea...

daca mai mentionati numele lui jamil vreodata in viata voastra o sa va tai!!!!!!!!!!

Dani spunea...

mult prea mult despre probele de foc dinaintea unei relații și prea puțin despre probele de foc din timpul unei relații

Andreea spunea...

pai am si scris de ce nu ma bag la astea cu in timpul relatiei dani :)

Sirg spunea...

Eu sunt uimit de ce "criterii" aveti voi femeile. Noroc cu leapsa asta, pt ca mai invatam ceva.
Ar fi interesant sa trec pe la toate blogheritele care au luat leapsa asta si sa fac un portret robot cu toate criteriile. Sa vedem ce "monstru" ar iesi :)

Andreea spunea...

vai sirg imi pare rau sa iti ucid speranta dar fiecare fata are alte si alte criterii!!! daca stii ce vrea una e zero barat :((

Răzvan spunea...

Ma-m distrat citind arikolul ăsta, imi plase cum scri pysy... (se poate ceva mai penal decât un comment dinăsta?).
Acum serios vorbind, toţi suntem superficiali, poate nu în aceleaşi privinţe dar hai că-ţi dau câteva exemple (în ordine descrescătoare):
Acum 10 minute m-am îndrăgostit de o pereche de buze.
Ieri, de-o pereche de ochi...
Cu 6 luni în urmă de o pereche de picioare....
Acum un an de nişte vorbe...

Deci în concluzie: că sunt 2 buze, o pereche de sâni (la băieţi) sau un six pack la abdomen (sau mai ştiu eu ce vor fetele); cu toţii vrem ceva „special” de la „ălălalt” adică na... eu ştiu cum şi ce vreau de la EA; dacă-mi dă bine, dacă nu, atunci bai bai.
Sper că ai înţeles ceva din ce ţi-am scris că am obiceiul s-o dau într-o filosofie fără sens când vorbesc despre relationship-ing :)

Andreea spunea...

da razvan am inteles ce ai spus. si am ras cu lacrimi la prima faza din comment :)))) ma bucur ca "t-ia" placut articolul! si razvane, ma bucur tare mult ca ai revenit la noi pe blog, ne era dor de tine! succes in sesiune!! si dupa poate ne vedem la un suc, nU?

Flavia spunea...

da razvan! suc! pachetul de carti inca te asteapta!!

Răzvan spunea...

Da, n-am uitat, numai că acum sunt plecat din Timi; dar mă întorc în 20... tre să ne strângem mai mulţi şi să facem ceva :D