miercuri, 17 iunie 2009

Cine se trezeste de dimineata.....uraste radioul



Trebuie sa recunosc ca nu am mai fost in pozitia de a a asculta matinalul la radio (sau la TV daca tot vine vorba) de foarte,foarte mult timp. Eu sunt o persoana care iubeste somnul cu religiozitate. Daca nu trebuie sa ma scol devreme, nu ma scol. Ca dovada, alaltaieri m-am sculat la 10, am stat jumate de ora in pat la TV si m-am culcat la loc pana la 4 dupa-masa :)
Astazi m-am abatut de la regula si a trebuit sa ma trezesc la 8!!!! In sensul in care, ieri seara am dormit in casa NOUA!!!! :)- si am fost brutal trezita de sora-mea sa o duc la apartament ca ea nu stiu ce si nu stiu ce.
Buuun! Eu iubesc sa fiu in masina, as conduce in deriva prin oras oricat si as asculta muzica la radio non-stop. Nu exista, sau ma rog, nu a existat sa nu gasesc o melodie faina la radio, atata schimb frecventa pana exclam de bucurie VAaaaii, ce imi place melodia asta!! Astazi incerc aceeasi faza la care sora-mea, Andreea tu chiar crezi ca dimineata la radio e asa usor sa gasesti muzica buna? sau macar muzica? Si Bammmm!!! M-a lovit. E ora la care toti inteligentii au matinal. Toti vor sa se dea mai voiosi,mai intepatori,mai ironici, mai funny, mai de gasca, mai efervescenti, mai asta -intr-un cuvant:P. De ce???????? Cine vrea sa asculte ce spun ei? De ce au impresia ca o gluma proasta si un ras de retarzi te scoala mai rapid si te face sa ai pofta de viata decat o muzica buna??? DE CE????????? Ei nu stiu sloganul ala: Mai putina vorba, mai multa muzica???
Vreau sa ridice mana sus cine asculta vreun matinal dimineata la radio (si cine e cu noi-adica cu mine si ura mea, sa strige OOOOO:); si daca o faceti, de ce o faceti????????? Ce nu prind eu? Ce imi scapa? Spuneti ce vreti, cum vreti dar sa nu mentionati de matinalul de la Guerilla ca va reneg pe toti!Asta e subiect tabu :)

Buuun! Si acum va las cu o melodie divina ca doar stiti cum se spune: Vorba lunga, saracia omului. Muhahahaha!

15 comentarii:

Radu S spunea...

De acordeon. Eu ascult dimineata radio in masina si singurul care-mi place e ala tabu. Restul sunt niste loseri, niste wannabe, glume penale, comentarii care nu-si au rostul... poluare fonica.

Si asta pentru ca toti se cred extrem de inteligenti si de aia nu au nevoie sa-si scrie poantele dinainte. Aha!

Dani spunea...

Din fericire eu ma trezesc la ora în care matinalele se termina. Dacă drumul spre munca ma prinde înainte de 10, foarte rar, si chiar nu găsesc nimic pe gustul fin al nicovalei mele => comut pe CD-uri :))

Flavia spunea...

eu as contribui, dar matinal nu exista in vocabularul meu. sau in viata mea.

Andreea spunea...

radu, banuiam ca si tie iti place matinalul tabu ca doar cine se aseamana se aduna!!! :P :)

Ionesta - faci parte, alaturi de mine din randul fericitilor care nu se trezesc devreme, sa inteleg:)

flaviuta, nimeni nu stie mai bine ca mine cat poti tu sa dormi de mult!!!! :)

Anda spunea...

subscriu la ce-a zis flavia, matinal nu prea exista in vocabularul meu
cu exceptia ca eu am cateva dati cand ma trezesc inainte de 3 pm, respectiv cand am examen [cand merg la scoala la ore la care ma culc de obicei]
si cand sunt in masina la fetele mele EU sunt responsabila cu radioul, si urasc ca la ora 9-10 aia vorbesc si vorbesc si vorbesc, cacatii, in loc sa pun o melodie ceva, ca noi ni-s stresate si ne enerveaza sa-i mai auzim si pe ei cum se fac de rahat
si faza cu cd-urile, ih, una din fete are numai cd-uri cu muzica de taiat venele, si dupa un examen ne trebuie ceva gen "break stuff" sa ne revenim, nu eu, ca eu n-am stress [pe mine ma streseaza fetele cat sunt de stresate], ele, ca-s plouate ca n-au stiut nimic [desi intotdeauna stiu], restul n-au cd-uri in masina
deci da

Flavia spunea...

andre, ai vazut ce a scris anda? iti aminteste de CINEVA ANUME??

Andreea spunea...

stii ceva flavia!!!!!! preferintele muzicale ale fiecaruia nu sunt de comentat, ok?????? :))))
si anda, te rog sa te iei de mana cu flavia, nu am mai vazut pe cineva care chiar sa doarma beton pana la 3 dupa-masa!!!!!! ce oameni sunteti???
NE VEDEM DISEARA!!!!!!!!!!!!!

movieaddicted spunea...

si eu as dormi pana la 3-4, daca e foarte frig si bine :) dar am lucrat vreo 6 luni in care m-am trezit in fiecare zi lucratoare la 6 dimineata si nu am murit :)) cat despre posturile d radio si emisiunile de dimineata, imi amintesc ca le ascultam acum vreo 6 ani, cand "lucram" la firma tatalui meu si numaram de cate ori e difuzata o piesa pe zi. ProFM e marea mea iubire ;))

Andreea spunea...

sa stii ca si eu am 9inceput sa ascult profm in ultima vreme luiza :) dar eu sunt mai mult fan europa fm si national fm - la melodiile de seara ca is de dragoste :) lame!

movieaddicted spunea...

deloc lame dear, Europa FM are muzica foarte buna :D

Andreea spunea...

nu, nu eu ma refeream la melodiile de dragoste de pe national fm seara, preferatele mele :))) stiu ca europa are muzica faina :)

Alice spunea...

Era o vreme cand si eu dormeam in nesimtire pana la 3 (si dup-aia ma mai culcam si de dupa-masa de pe la 7-8, ca sa fiu in forma noaptea). Asta pana cand s-a gandit mama-mea ca ar fi cazul sa ma angajez... Acum am dimineti adevarate si da, imi vine sa dau cu radio-ul de toti peretii din cauza emisiunilor alora idioate :D

Andreea spunea...

pai cred ca ar trebui sa va plateasca la job extra money ca sunteti nevoiti sa va treziti devreme si sa ascultati asa kkt :P

Dani spunea...

doar ca ele nu sunt platite sa asculte radio :))

Andreea spunea...

pe drum spre serviciu dani, nu te gandi la prostii! atunci cand sunt la serviciu nu asculta nimic, se concentreaza doar pe ce au de facut.:P spre deosebire de altii, care fac nu stiu ce patchuri pe visual studio (am zis bine?) in timp ce asculta muzica!!!!!!!! :))))))