miercuri, 30 noiembrie 2011

Wishlist

Cred ca daca ar exista un decalog al blogging-ului, eu as fi incalcat toate cele 10 porunci. Nu am mai scris si nici nu am vreo scuza, mai putin faptul ca nu am mai avut chef. Iar acum, cand scriu, sunt atat de lenesa incat nu voi traduce post-ul, scris initial in engleza, in romaneste. Pana una alta, cine nu stie sa citeasca nici macar atat in engleza, nu are ce cauta pe blogul asta. BOOM! Ba il traduc caini vagabonzi ce sunteti, pentru ca mie imi plac toate animalele, chiar daca-s urate si musca! Cu placere.

Oricum, puteti sta linistiti, ce voi scrie nu are nicio legatura cu altceva in afara de mine si de ce imi doreste mie sufletul de Craciunul numarul 25 al vietii mele. Asadar, numaratoarea inversa a pornit si mai sunt 25 de zile pana puteti sa va croiti drum spre inima mea zvacnind a materialism, cumparandu-mi urmatoarele:


  • Doc Martens!!! In mod normal nu sunt o mare amatoare de grunge, dar in ultima vreme D. Marten's mi-a atras atentia cu niste modele mai putin ostentative, cum ar fi Victorian Flower Prints, Potent Purple Suedes, Blythe Faded Pink Suedes, Aries Tan Wool Boots si Juney Beige High Boots! 
  • Nu m-ar deranja deloc nici o pereche de espadrile inchise Havaianas - desi nu imi este foarte clar daca se pot purta si inauntru si afara fara a risca degeraturi precum cele ale alpinistilor cu prea mult zel si prea putin antrenament?
  • Urban Decay Baked bronzer pentru fata si corp, Urban Decay Midnight Cowboy Shimmer Lotion, adica orice poate sa imi ascunda din paloare si ma face mai bronzata si shiny!
  • Obsesia pentru posete plic supradimensionate a atins apogeul cand am descoperit plicul rosu Camille Zarsky. L-am vazut, mi-a placut, deci mai ramane doar un lucru de facut!  
  • Ochelarii vintage Alain Mikli, sau orice aduce a look-ul lui Iris Apfel aka Flavia of the future!
  • Kit-urile Sephora Smokey Eye si Urban Decay's Naked Brush, pentru ca sunt obsedata de machiaje si nu am de gand sa imi cer scuze pentru asta!
  • Sparkling Lickable Body Powder - need I say more?
  • Reese's Peanut Butter Cups - cine sustine ca diamonds are a girl's best friend nu a incercat niciodata Reese's!
  • Nu stiam care imi place mai mult: colectia Nicki Minaj sau setul Shatter Effect de la Opi. Am hotarat ca cea din urma este mai cool, si ca desi culorile N.M. sunt in principiu cool, nu le-as purta la aproape nimic. Intre timp mi-am facut singura cadoul asta.
  • Balerinii Charlotte Olympia Kitty Flats, pentru ca sunt draguti si picioarele mele mi-ar fi vesnic indatorate ca le-as lasa sa faca o pauza de tocuri!
  • Violent Lips Red Leopard Print, defapt oricare dintre modelele de la Violent Lips, pentru ca vreau un moment Lady Gaga si/sau sa sperii copiii mici care vin sa colinde la mine la usa.

Et voila, lista completa. Asta este momentul pentru cei care cred ca fetele sunt imposibil de impresionat sa vada ce fata de treaba sunt eu. The above are all you need! Boom!

Niciun comentariu: