marți, 19 iulie 2011

Ne intoarcem acasa

Pe langa faptul ca am inceput un blog in engleza, ne-am terminat amandoua studiile postuniversitare - nu ca aveam nevoie de inca o confirmare ca explodam intr-o aura de inteligenta, si acum venim amandoua acasa in vacanta. Probabil nu ne veti vedea in public prea mult (eu personal voi fi intr-o permanenta stare de ebrietate la domiciliu, uitandu-ma la filme proaste si afundandu-ma in amor propriu si sunt relativ convinsa ca Andreea va fi si ea acaparata de stilul meu de viata alternativ).
Iar pentru voi, dragi cititori, am hotarat, sa redeschidem acest blog dupa un an de zile, pentru ca ne-am porcit infinit de mult de atunci si ce poate fi mai iresponsabil decat sa ma debarasez de tot si toate pe vastul internet?

V-am pupat, gorile constipate! 

4 comentarii:

Stroe Daniel spunea...

Buna ziua

Sunteti interesat de un schimb de linkuri? Detin mai multe website-uri si as fi interesat de un parteneriat. Daca sunteti interesat va rog sa-mi raspundeti la aceasta adresa de e-mail sau ma puteti contacta pe Yahoo Messenger la adresa: maryus_mono pentru a discuta mai multe detalii.

Cu stima, Daniel Stroe

Anonim spunea...

Salutare,

imi place blogul tau si am sa-l introduc in lista mea de link exchange. daca doresti, poti sa folosesti si tu de pe site-ul meu cateva aplicatii interesante: generatorul automat de link scurt (asta este gadget certificat gooole), codul qr generat automat al fiecarei al unei pagini in care il pui, sau pr-ul generat grafic pentru blogul tau.

Intra pe http://wikitools.ro pentru a-ti alege ce aplicatii iti plac si a vedea conditiile de link exchange, care ne vor aduce la aman2 mai mult trafic.

Multa bafta

Anonim spunea...

Salutare,

imi place blogul tau si am sa-l introduc in lista mea de link exchange. daca doresti, poti sa folosesti si tu de pe site-ul meu cateva aplicatii interesante: generatorul automat de link scurt (asta este gadget certificat gooole), codul qr generat automat al fiecarei pagini in care il pui, pr-ul generat grafic pentru blogul tau sau orice alta aplicatie ti se potriveste de pe site-ul meu.

Intra pe http://wikitools.ro pentru a-ti alege ce aplicatii iti plac si a vedea conditiile de link exchange, care ne vor aduce la aman2 mai mult trafic.

Multa bafta

security equipment spunea...

Hi, I have just visited your site and the info you have covered has been of great interest to me.