joi, 28 mai 2009

Viva España, Puta Cataluña?

Cu totii stim ce zi a fost azi. Ma rog, cu totii in afara de mine, caci eu refuz orice aduce a fotbal de la tristul eveniment intre Romania-Olanda. Cu toate astea, nu am putut sa nu fac parte din fenomen, caci da, victoria Barcelonei a creat o nebunie in Spania! Primul gol l-am prins cand stateam la o terasa, si chelnerul, rabiat de bucurie, a inceput sa fuga de nebun printre mese, de si-a pierdut si ochelarii. Al doilea gol l-am prins in drum spre casa. Ne-am dat seama dupa ragetele de bucurie, si dupa ochiul ager al Andreei care pandea toate televizoarele :)
Eh, dar interesant este ca de pe balcon vedeam toti oamenii in strada, pe balcon, in masini tipand Viva España, Puta Cataluña (cam in aceeasi idee cu Forta Viola, Muie Dinamo). Andre mi-a zis ca la meci erau ridicate steagurile Cataluñiei, nu ale Spaniei. Si atunci cum sa ii condamni? Daca, prin absurd, ar castiga echipa Harghitei si Covasnei cupa :)), noi, romanii, nu am striga PUTA HARGHITA?

In alta ordine de idei, va pup, pentru vreo 5 zile voi fi absenta de pe blog. Mergem inapoi in varza de Bruxelles sa ne luam diplomele, sa ne aplaude familiile si sa bem o sampanie in Parc Savoy. Duminica ne luam zborul spre Romania -speram sa ajungem si pe la blogmeet!

TADAAAA!

2 comentarii:

Tomata cu scufita spunea...

:)) Hai ma, ca e fain sa faci parte din bucuria nationala a unei tari, chiar daca nu e a ta. Adica na, eu sunt foarte usor impresionata de chestii de-astea de masa, de lume multa si urlatoare. :)))

Daca nu ne vedem la blogmeet, sper ca macar la un citro. Ca tot ai scapat de mine de cate ori ai dat pe-acasa.

Flavia spunea...

@tomata - da pai normal ca ne vedem! suntem acasa pt trei luni! si da, m-a impresionat si pe mine toata bucuria spaniolilor. doar ca asta incercam sa spun, ca echipa castigatoare nu vedea asta ca un premiu al spaniei, ci al cataluniei.