marți, 5 mai 2009

Elisabeta Andreea Per sau.....


Oameni buni tin sa va anunt ca am de scris vreo 40 de pagini pana vineri. si de aia, m-am apucat sa ma joc cu un name generator pe facebook! pentru ca nu e asa, ce am mai bun de facut?
Si cam asta a iesit:

Nume de hobbit: Lobelia Brownlock
nume de smurf: Naughty Smurf
Nume de printesa: andreea the tough, princess of Mondeburgh
German Name: Arabelle von Weissmuller
Gnom Name: Paranoid the FlatFoot
Royal Name: Empress Andreea the Tone-deaf

Concluzia este ca nu imi place! toate numele sunt pur simplu...masculine parca! In plus, ce poate sa fie mai urat decat LOBELIA????? flavia avea un dream sa isi numeasca cei doi copii Nod si Feroviar! parca si Nod suna mai bine decat Lobelia.
Apoi cum sa fiu Andreea the tone-DEaf??? eu care sunt o impatimita a karaoke-ului si care ma mandresc ca am o semi- voce - ma rog unii se simt lezati de faptul ca eu cant mult si tare dar asta e fratilor, talentul nu poate sa fie ascuns!!!
Paranoid FlatFoot .... aici tac malc pentru ca paranoica sunt si sunt cam prea paranoica asa ca.... Dar flatfoot!!! NO WAY!
Si la princess!!! Singurul loc in care as putea sa par si eu gingasa si draguta, sa am un nume dragut dupa toate paranoidicismele si lobelianismele lumii. Si is Andreea THE TOUGH!!!! WTF??????????? It makes me all cuddly and warm inside cand ma gandesc ca eu is ca printesa Andreea the Tough! NOT! mi-o si imaginez cand aud numele asta pe directoarea din Matilda! JUR! Ei bine da, pot sa vad asemanarea dintre mine si ea, se vede de la o posta ca suntem ca doua picaturi de apa, si fizic si psihic!
arabella imi place, nu pt ca e un nume frumos, pentru ca nu e ci pentru ca imi aminteste de serialul ala rusesc-sau polonez, pentru copii care il devoram in copilariel.
Naughty smurf.... nu stiu ce sa zic, e prea jignitor sincer! fiind si mica de inaltime ma simt total jignita. Ce imi vine in cap cand aud asta? Well.... o liliputana care joaca in filme porno!!!! YEKKKKKKKKKKKKK

CA tot vorbim de nume, mie pentru o fetita imi place Eva Maria. Unora li se pare total nepotrivit pentru ca suna semi ca si Ave Maria dar mie mi se pare ca e un nume care curge pur si simplu. Pentru fete mai imi place si Ana si .... cam atat.
La baieti nu am niciun nume favorit....
Apropo de nume si Flavia, i-a venit o idee fenomenala, sa isi numeasca fata -daca o sa aiba fata, dupa toate fostele prietene ale fostului meu iubit. Adica sa fie o fata cu nu stiu cate nume si toate numele sa ma streseze pe mine la maxim! Si toate incep cu A!!!!! E clar ca o sa imi tai venele pe verticala daca face asta, sau ma rog o sa i le tai ei! Cred ca doar asa ar putea sa ma faca sa nu mai vorbesc cu ea niciodata. Don't get me wrong, ne-am acceptat atatea kkturi una la alta....dar asta !!!! :)

A si ca bonus doua nume ciudate: Paladuica- o consateana de-a Flaviei si Anglia Franta Paunescu, o distinsa doamna din Orsova mea natala!

17 comentarii:

Răzvan spunea...

nu te ştii la name generators :)
mie îmi place Andreea Elisabeta Per, chiar foarte mult, dacă i-aş da o notă, ar ajunge cam pe la vreo 9.5, 9.7 ... din 10 :)
Nu-s deloc picky la nume, îmi plac prea multe şi nici nu le ţin minte... Dar dacă tot ai vorbit de ele, mie îmi place Flavia; asta doar aşa de pe suprafaţa creierului luată, chiar nu mă gândesc la nume că n-o să botezez pe nimeni în curând.

Cârtiţoiu` spunea...

Mda...Ştiu cum e când ai de lucru, dar îţi găseşti tot felul de alte ocupaţii. :D

Andreea spunea...

razvane ai gresit-o! ma cheama elisabeta andreea per nu andreea elisabeta per :)) pai nici eu nu o sa botez pe nimeni in curand dar nu strica sa stii din timp :)

Flavia spunea...

:)) adevarul e ca te-au cam spart cu numele astea! vreau si eu name generator,asa sa rad putin!Eu mi-am facut numele de elf si de hobbit care suna ciudat dar sunt dragute!

Spor cu scrisul! ;)

Andreea spunea...

pai da flavia, de elf si hobbit pe generatorul ala de care zici tu ies dragute. eu am fost la hobbit rosie posie danderfluff. dar la name generators pe facebook :((
pe facebook ii aplicatia daca vrei si tu:)

Alice spunea...

Relatia ta cu Flavia seamana foarte mult cu a mea cu Andreea astalalta :)))
Ah, si mie-mi place "Andre(e)a"...doar ca e prea folosit :D

Dani spunea...

O fosta prietena vroia sa își boteze copii Pipilota si Rumburac. Ne-am despărțit :)).

Tomata cu scufita spunea...

Trecand peste hohotele de ras si zguduielile din spatele monitorului... Eva as vrea sa-mi botez si eu fetita. If I will ever have one. :)

Andreea spunea...

haha!! :) gluma e gluma, dar eu m-as desparti de prieten daca ar vrea sa numeasca copii nu stiu: gherghina,vasile,lucica etc :))si alte nume care nu imi plac mie
DAR:
rumburac!!!!!!!!! e din arabella!!!!
pipilota in schimb... suna ciudat tre sa recunosc!

Andreea spunea...

da, tomata, eva e asa un nume frumos. se pare ca noi doua avem foarte multe puncte comune!!!

Victor spunea...

Si eu tot Eva mi l-am "rezervat" pentru cand voi avea o fetita. Totusi la fel de mult imi place si Agnes

Andreea spunea...

:)) victor, m-ai uns la inima - ca si ceilalti comentatori care au apreciat numele de Eva - dar totusi Agnes??? cum poti sa ai asa o idee grozava cu Eva :) si o alternativa ca Agnes :)))) - sper ca nu o cheama pe mama ta asa si sa fac o mega-gafa: dar Agnes????!!:)

Răzvan spunea...

Mie îmi place mai mult Andreea Elisabeta Per... Chiar îmi ocupi printre primele spaţii în telefon cu "Andre Elisabeta Per"... am voie, e telefonul meu...
Ce de lume care ştie exact ce vrea...Cred că mă simt prost că eu habar n-am ce nume să-i pun la copilul meu imaginar... :)

Victor spunea...

:))) Nu o cheama si n-am pe nimeni in familie cu Agnes... Nu stiu de ce dar imi place. Si nu e nume unguresc. Am verificat.

Andreea spunea...

razvan: daca tie asa iti place mai mult lasa-l asa, mie imi convine oricum :)
victor: acum ca spui despre asta, singura agnes pe care o stiu este unguroaica :))) si nu prea sunt impresionata de ea sincer! :))))

B 95 BNH (asta pt pitzipoancele care se uita dupa astia ce trec cu masinile pe langa ele.bleax) spunea...

Mie imi place numele Sebastian(pt baiat-deci nu are legatura).am spus asta doar pentru ca multa lume spune ca e un nume lung/urat/de pocaiti/etc si astept sa-i contraziceti voi(pt linistea mea).ms :P

pt cine are rabdare sa asculte o mel care mie imi place f mult:

http://www.trilulilu.ro/gabidra/670db291acafa5

Andreea spunea...

sa stii ca si mie mi se pare dragut sebastian pemntru baieti. silvia in schimb este obsedata de numele asta, si vrea sa ii zica basti :)))