vineri, 15 mai 2009

Avem ghinion cine mai doresteeeee

Nu va scriu despre faptul ca am terminat facultatea si ca merg in Spania maine. Nu scriu nici macar despre samponul cu miros de caise super fain pe care tocmai mi l-am cumparat. Defapt, nu o sa scriu nimic. Va las sa vedeti cu ochii vostri, ca viata in Bruxelles este exceptionala. La fel ca si apartmanentul nostru.

6 comentarii:

Cârtiţoiu` spunea...

OMG!!!

S-a rezolvat gaura?

Andreea spunea...

nu stim. am plecat in spania si i¡am lasat pe altii sa se descurce :)))

Răzvan spunea...

Lol... Credeam că io am probleme cu "casa" că nu-mi merge interfonu sau că n-am plasă la geam :)) Mersi că mi-aţi arătat contrariul.

Flavia spunea...

@razvan: oricand :)) daca ne pica tavanul cu totul, vei fi primul care va afla! noi eram atat de socate ca nu puteam decat sa radem. Ah, si inainte sa vina instalatorii, noi am scos vreo 7 galeti de apa din camera. Apoi, a venit instalatorul polonez, a dat cu pumnul si ne-a adus inca vreo 10 galeti de apa! a fost minunat, mai ales ca aveam de invatat pt 2 examene ziua aia!

Anonim spunea...

sa-ti dea muie toti dinamovisti:flavia

Flavia spunea...

hmm, anonimule, nu inteleg de ce ai ales sa dai un comment fix la post-ul asta. de altfel, nu inteleg nici cum ma ataci tu defapt, si ce rol au cele doua puncte. lasand punctuatia la o parte, vezi ca nici cu ortografia nu stai prea bine - se scrie dinamovistii cu 2 de ii. dar tu sigur esti un finut, sigur stiai asta si incerci doar sa induci in eroare. deci, data viitoare astept o injuratura coerenta si logica. iti multumesc pentru timpul acordat.