luni, 7 decembrie 2009

Hai sa vorbim despre ce VREAU eu

Sa vorbim despre asta pentru ca nu o data mi s-a reprosat ca nu fac asta suficient de clar. Sa vorbim despre dorintele mele in ce priveste viata in general, oamenii ce ma inconjoara si insasi persoana mea. Sa spunem lucrurilor pe nume fara sa folosim injurii, onomatopee sau un limbaj argotic.


Vreau persoane reale, adevarate, fara artificii sau falsitati. Vreau oameni care sunt interesanti fara sa se chinuie, care nu trebuie sa cada intr-o extrema sau alta doar pentru a impresiona. Vreau oameni care au taria de caracter necesara pentru a recunoascte ca nu sunt perfecti si ca au facut, fac si vor face greseli tot restul vietii. Vreau oameni stabili emotional, chiar daca social lasa de dorit. Vreau oameni care sa ma intrige fara sa foloseasca tactici desuete. Vreau oameni care sa ma faca sa fierb in suc propriu fara sa fie cruzi cu mine. Vreau oameni care sa ma aprecieze la adevarata valoare si care sa nu fie intimidati de asta. Vreau oameni care iau decizii mature daca se lauda ca sunt adulti. Vreau oameni care imi pot spune in fata orice - fie ca ma urasc, ca ma considera penibila (sa fim sinceri, chiar nu e cazul), urata, rea sau insuportabila. Vreau sa stiu cu ce am de-a face. Si da, astea sunt standarde pe care le impun familiei, prietenilor (bine Andreea, Silvia si Raisa si-au castigat dreptul la cateva exceptii), cat si barbatilor din viata mea.

De altfel, vi se pare ca exceptionalele de noi meritam anything less?

7 comentarii:

Dani spunea...

Postul asta are o adresa clara?

Flavia spunea...

da, catre Andreea ca ma tot acuza ca nu pun punctul pe i :))

Andreea spunea...

nu era clar avand in vedere ca are poza cu mine dani? :):)
apropo de poza flavia! ti-am zis ca in poza asta arat ca o drogata da? si tu continui sa o promovezi pe diferite siteuri dinastea!!!! :):):)

Flavia spunea...

andreea, tu trebuie sa iti arati adevarata fata. daca vrei sa ai un viitor in politica, transparency is key!

Andreea spunea...

din pacate, catalin nu facem link exchange. in plus, nu stiu dc ne-ar ajuta un link pus pe un site de jocuri si nici ce noi utilizatori v-ar aduce voua blogul nostru.
raspunsul pe care il astepti este deci negativ. :):):):):)

Flavia spunea...

andre, te ador.

Andreea spunea...

as you well know, si eu pe tine, flavi! :)