joi, 28 mai 2009

Viva España, Puta Cataluña?

Cu totii stim ce zi a fost azi. Ma rog, cu totii in afara de mine, caci eu refuz orice aduce a fotbal de la tristul eveniment intre Romania-Olanda. Cu toate astea, nu am putut sa nu fac parte din fenomen, caci da, victoria Barcelonei a creat o nebunie in Spania! Primul gol l-am prins cand stateam la o terasa, si chelnerul, rabiat de bucurie, a inceput sa fuga de nebun printre mese, de si-a pierdut si ochelarii. Al doilea gol l-am prins in drum spre casa. Ne-am dat seama dupa ragetele de bucurie, si dupa ochiul ager al Andreei care pandea toate televizoarele :)
Eh, dar interesant este ca de pe balcon vedeam toti oamenii in strada, pe balcon, in masini tipand Viva España, Puta Cataluña (cam in aceeasi idee cu Forta Viola, Muie Dinamo). Andre mi-a zis ca la meci erau ridicate steagurile Cataluñiei, nu ale Spaniei. Si atunci cum sa ii condamni? Daca, prin absurd, ar castiga echipa Harghitei si Covasnei cupa :)), noi, romanii, nu am striga PUTA HARGHITA?

In alta ordine de idei, va pup, pentru vreo 5 zile voi fi absenta de pe blog. Mergem inapoi in varza de Bruxelles sa ne luam diplomele, sa ne aplaude familiile si sa bem o sampanie in Parc Savoy. Duminica ne luam zborul spre Romania -speram sa ajungem si pe la blogmeet!

TADAAAA!

marți, 26 mai 2009

Andreea aka Micul Mamut

Pffffff!!!! Am pregatit un post dragut inainte de weekend si am vrut sa il pun zilele astea dar degeaba ca totul s-a schimbat:)Si melodia asta mi se potriveste perfect:)
Ideea este ca am luat de bune sfatul lui Victor si sfaturile lui Razvan la ultimul meu post:P
Si am ajuns asa:


Acum fara gluma, am mari sanse sa le iau pe toate :) Bine ca plec in 2 zile din Spania!!!!

marți, 19 mai 2009

Un ceai de valeriana, va rog!

am terminat licenta, am terminat examenele sunt pe plaja in Spania si nu pot sa ma calmez! nu pot sa nu fiu stresata!
Vai! am uitat sa pun tabelul ala in licenta!!!!
Vai am uitat sa scriu aia!!!!
Vai ce nota iau????
Vai dar la examenul de la managerial trebuia adaugat si depreciation la calcule!!
Vai dar am scris W. Wilson in loc de Chamberlain!!!
Oare rezist sa nu imi tai venele pe verticala pana aflu rezultatele???????

nu! e clar ca eu sunt bolnava la cap si trebuie sa fac ceva. ce doamne dumnezeule imi trebuie mai mult de atat??? Sunt in Spania, la plaja, fain afara, cu prietenele mele cele mai bune (daca ar fi si silvi ar fi perfect)haine ieftine si divine care asteapta sa fie cumparate, tinto de verano rece ce asteapta sa fie baut,mancare extreeeeem de buna -de la caracatita si rechin la chorizo :)) si eu nu pot sa ma relaxez. nu pot sa profit "la maxim". :)
Nu am calitatea asta de a fute vremea in liniste si pace! AAAA! sa nu credeti ca nu am calitatea sa fut vremea, la asta sunt profi -profi, dar nu pot sa fut vremea ok. eu am mereu un motiv sa plang, sa ma plang, sa ma stresez. si subiectele sunt foarte multe, si daca viata mea personala si "educationala" sunt toate ok si bune si frumoase, scot la inaintare ipohondria, care doamne ajuta e un izvor nesecat de stres - ca doar sunt atatea boli in lume, nu?

Ma simt si prost, ca am atatea lucruri bune si extrem de bune in viata mea si eu imi mananc creierii si ficatul cu tot felul de cai verzi pe pereti si tot felul de probleme imaginare.
Eu stiu ca am multe de schimbat la mine, dar multe nu prea vreau eu sa le schimb.
Dar asta daca as putea as face-o. Daca ar exista o operatie pe creier (sigura!) care sa imi intinda nervii sau pur si simplu sa ma faca semi brain dead cred ca as fii foarte fericita. Nu erau prosti astia din Biblie cand spuneau ca fericiti sunt cei saraci cu duhul!!!!
Are si Flavia un dar dupa care tanjesc, ea poate sa isi blocheze creierul pentru cat timp e nevoie. adica, la nevoie, sa isi lase creierul BLANK! de ce nu pot sa fac si eu asa?
De ce sa nu fiu si eu lejera? De ce sa nu iau si eu lucrurile asa cum vin? Nu, eu trebuie sa caut in orice un stres ca sa nu pot sa ma bucur de ce am.
Stiti melodia aia de la Coldplay care spune You got what you want but not what you need? na pai la mine e exact invers. I def have what I need dar se pare ca nu am what I want. Si nu ar fi greu sa am si ce vreau daca as stii cu adevarat ce vreau. Incerc sa ma mint, da, sunt trista pentru ca nu mai am prieten, nu mai am pe cineva care sa ma iubeasca si sa il iubesc si eu. DAR! eroare fatala! nu e asta motivul deloc! am avut slava domnului timp de cinci ani o super extra iubire care mi-a dat sute de motive de fericire si tot stresata am fost. tot am vazut kkt in orice, tot am cautat probleme care nu existau in viata mea si tot asa. Deci un prieten nu e solutia.
Asa ca va las in scris!!!! VREAU SA MA SCHIMB! VREAU SA NU MA MAI STRESEZ! VREAU SA MA BUCUR DE CE AM! VREAU SA FIU "CHILL" :))
Daca stiti cum sa fiti ZEN, faceti o fapta buna si dezvaluiti-mi si mie secretul!

vineri, 15 mai 2009

Avem ghinion cine mai doresteeeee

Nu va scriu despre faptul ca am terminat facultatea si ca merg in Spania maine. Nu scriu nici macar despre samponul cu miros de caise super fain pe care tocmai mi l-am cumparat. Defapt, nu o sa scriu nimic. Va las sa vedeti cu ochii vostri, ca viata in Bruxelles este exceptionala. La fel ca si apartmanentul nostru.

marți, 5 mai 2009

Elisabeta Andreea Per sau.....


Oameni buni tin sa va anunt ca am de scris vreo 40 de pagini pana vineri. si de aia, m-am apucat sa ma joc cu un name generator pe facebook! pentru ca nu e asa, ce am mai bun de facut?
Si cam asta a iesit:

Nume de hobbit: Lobelia Brownlock
nume de smurf: Naughty Smurf
Nume de printesa: andreea the tough, princess of Mondeburgh
German Name: Arabelle von Weissmuller
Gnom Name: Paranoid the FlatFoot
Royal Name: Empress Andreea the Tone-deaf

Concluzia este ca nu imi place! toate numele sunt pur simplu...masculine parca! In plus, ce poate sa fie mai urat decat LOBELIA????? flavia avea un dream sa isi numeasca cei doi copii Nod si Feroviar! parca si Nod suna mai bine decat Lobelia.
Apoi cum sa fiu Andreea the tone-DEaf??? eu care sunt o impatimita a karaoke-ului si care ma mandresc ca am o semi- voce - ma rog unii se simt lezati de faptul ca eu cant mult si tare dar asta e fratilor, talentul nu poate sa fie ascuns!!!
Paranoid FlatFoot .... aici tac malc pentru ca paranoica sunt si sunt cam prea paranoica asa ca.... Dar flatfoot!!! NO WAY!
Si la princess!!! Singurul loc in care as putea sa par si eu gingasa si draguta, sa am un nume dragut dupa toate paranoidicismele si lobelianismele lumii. Si is Andreea THE TOUGH!!!! WTF??????????? It makes me all cuddly and warm inside cand ma gandesc ca eu is ca printesa Andreea the Tough! NOT! mi-o si imaginez cand aud numele asta pe directoarea din Matilda! JUR! Ei bine da, pot sa vad asemanarea dintre mine si ea, se vede de la o posta ca suntem ca doua picaturi de apa, si fizic si psihic!
arabella imi place, nu pt ca e un nume frumos, pentru ca nu e ci pentru ca imi aminteste de serialul ala rusesc-sau polonez, pentru copii care il devoram in copilariel.
Naughty smurf.... nu stiu ce sa zic, e prea jignitor sincer! fiind si mica de inaltime ma simt total jignita. Ce imi vine in cap cand aud asta? Well.... o liliputana care joaca in filme porno!!!! YEKKKKKKKKKKKKK

CA tot vorbim de nume, mie pentru o fetita imi place Eva Maria. Unora li se pare total nepotrivit pentru ca suna semi ca si Ave Maria dar mie mi se pare ca e un nume care curge pur si simplu. Pentru fete mai imi place si Ana si .... cam atat.
La baieti nu am niciun nume favorit....
Apropo de nume si Flavia, i-a venit o idee fenomenala, sa isi numeasca fata -daca o sa aiba fata, dupa toate fostele prietene ale fostului meu iubit. Adica sa fie o fata cu nu stiu cate nume si toate numele sa ma streseze pe mine la maxim! Si toate incep cu A!!!!! E clar ca o sa imi tai venele pe verticala daca face asta, sau ma rog o sa i le tai ei! Cred ca doar asa ar putea sa ma faca sa nu mai vorbesc cu ea niciodata. Don't get me wrong, ne-am acceptat atatea kkturi una la alta....dar asta !!!! :)

A si ca bonus doua nume ciudate: Paladuica- o consateana de-a Flaviei si Anglia Franta Paunescu, o distinsa doamna din Orsova mea natala!